Općenito > Propisi

tehnicki sa neseriskim farom i auspuhom

<< < (2/3) > >>

Tomi_ZG:
Nije isti spuh al nije ni bitno,ja sam si pošto imam TT-a koji je isto homologiran,al je kupljen polovan nisam dobil taj papir,radi murije i tehničkog,posudio sam papire al od drugog lea,skeniral,na kompu pobrisal njegove brojeve,i ukucal svoje sa spuha i to sam si baš dal truda,uopće se ne kuži da je "krivotvorina",normalno pobrisal sam i da je spuh za pežu i ukucal runnera  ;D

A_n_d_r_o:
Vidit ces ti kad to uskok skuži pa Linić uzme nož i skine kožu sa leđa  :laughing6:

Bokygs:
Isti takav far sam imao na VX-u i uredno prosao tehnicki  :icon_thumright:

darknight1991:
Znaći far moze proći,,hvala vam za odgovore za to,,a sta se tiće auspuha znaći mogli bi me zajebavat pa cak i srušit ako ne potegnem neku vezu na tehnickom da me puste!

daRio:

--- Citat: A_n_d_r_o - 12 Veljača, 2014, 19:50:37 ---Vidit ces ti kad to uskok skuži pa Linić uzme nož i skine kožu sa leđa  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Bumo mu obrisali post,Tomi je naš Zg dečko i sve će biti u redu.  ;D

Što se pitanja tiče........od pamtivjeka se za takve stvari ne ide na blef,uvijek se ide preko veze i čovjeku se dopelje skuter ispred stanice i ispita situacija. U ovom slučaju far nije upitan ako je dobro podešen jer se fino uklapa u izgled skutera a spuh isto nebi trebao biti problem jer to nije 50 ccm i neće se previše zamarati sa njim ako nije preglasan.
Ovo vrijedi za Zg gdje ima puno stanica za teh. pregled a u manjim mjestima je puno teže.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju