Tehnički kutak > Injection

Purejet Problemi

(1/6) > >>

runner50sp:
uzeo sam neki dan jednog purejeta za dobru lovu i u dobrom vizualnon stanju ali ima nekih "ajnšpric" problemam skut radi na leru  super ako dam pun gas guti se ako dam lagano i pomalo dodajem mogu navuć do nekih 50kmh ali trokira isto vjerovatno je sviječica bila je NGK CR8EB planiram uzet novu samo još neznam koju, dalje dok ga vozim temperatura je na minimumu dok radi na leru na mjestu digne se napola neznam jel normalno da se ne diže temp. po ovom vremenu ili je nešto u kvaru, dalje skut nije baš vožen zadnje vrijeme pa neznam od kuda da krenem sa čiščenjem ajnšprica i da kako se vadi kada sica?

Grale:
Svjecica nije za pj, već za vxr, stavi cpr8e.

Ako se ne grije u vožnji, termostat ti ne valja.

ivek_sr:
Ma to ti je normalno da se ne diže temp. prehladno je... preporuka stavi komad kartona da nije prehladan i kak je grale rekao promjeni svjećku. Što se tiće čišćenja sistema, ako nisi nikada radio i nisi upoznat sa mašinom rađe nemoj sam nego odpeljaj kod nekog tko se kuži pa gledaj kako se radi jer u puno slučajeva se napravi više štete nego koristi, to ti je jako osjetljivo g#vn% malo :icon_thumright:

Grale:
Nije normalno, zato postoji termostat, a ne mećat kartone i neznam kaj :icon_biggrin:
Zamjenit termostat i amen, novi je 100-injak kn...

runner50sp:
stavio sam novu svijecku ali sad nece ni upalit i svijetli mi lampica (blinka) od injektora (naranđasta).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju