Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner VX 125 . White .

<< < (6/8) > >>

gun_rider:
i jel ide šta sa tin 4roadon ?

Utroba-FX:
a stvarno je pun blata.moga bi ga vise oprat.. :toothy9:

--- Citat: gun_rider - 10 Studeni, 2008, 21:07:15 ---i jel ide šta sa tin 4roadon ?

--- Kraj citata ---

meni se cini da je sporiji sa 4Roadom. :help: ???

ichko:
bez uvrede po meni je 4road je najgori auspuh ikad izmisljen,stvarno je sranje,ima ga jedan poznanik na beverly200 i samo prdi a sporije ide,mucio se masu vremena sa stelovanjem i nista...samo sminka i to je to... :'(

gun_rider:

--- Citat: Utroba-FX - 10 Studeni, 2008, 21:29:53 ---a stvarno je pun blata.moga bi ga vise oprat.. :toothy9:

--- Citat: gun_rider - 10 Studeni, 2008, 21:07:15 ---i jel ide šta sa tin 4roadon ?

--- Kraj citata ---

meni se cini da je sporiji sa 4Roadom. :help: ???

--- Kraj citata ---

a sa njim se dobiju neke rolice koje su ka lakše od serijskih i triba prištelat karburator i tek je to onda to...ovako da je preotvoren za tvornički naštelan skuter
iman priliku dobit istoga za zamjenu neku...al me malo brine da se nebi jeba sa tin štelanjen a nakraju motor iša samo lošije...al neznan...ipak je proračunat za svaki motor posebno, nije valjda da može bit bolji auspuh kojeg je radila neka budala sa 3 razreda osnovne :dontknow:
jel ima taj tvoj db killer?

chofus1:
kolko sam ja cio i vidio...svi koji su imali 4road u vk su dobili s njime...

jedan je decko imo full nadrkani vxr..sa 4roadom
zatim je taj spuh zavrsio na serijali vx-u ( spuh je imo manje od 1000 km jer je motor slupan  a spuh netaknut osto )
decko je dobio na ubrzanju s njim i krajnje za jedno 5kmh
onda je zavrsio na trecem motoru tj runneru ( na ovom se i sad trenutno nalazi) gdje je decko takodjer dobio na ubrzanju i na krajnjoj
kasnije je stavio variomat i klip i cilindar od 200 ccm...

ali ako ti nisi dobio nista s njim..moguce je da je to stariji tip auspuha...( pitaj onogqa od kog si ga kupio kolko je star ) jer bila je jedna serija spuhova tih ( neznam koja godina ) da se nije nista dobilo sa tim spuhom....pa su onda u leo vinceu preradili ga ..i dobilo se s njim nakon toga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju