Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu

runner-farbanje plastika sa sprejom

<< < (3/4) > >>

caras:
Plasti dip 100 kn ? Zar nije oko 150 ? Ako netko ima link di je 100 kn nek zalijepi....

JosipMarijanovic:

--- Citat: caras - 20 Svibanj, 2015, 20:35:51 ---Plasti dip 100 kn ? Zar nije oko 150 ? Ako netko ima link di je 100 kn nek zalijepi....

--- Kraj citata ---

Plasti dip, R dip. Sve to isto za to sto ti trebas. Pljuju po R dipu A ja nisam imao zamjerke. Nema razlike iznedu strane skutera farbana plasti dipom i R dipom na mom skuteru. I one fore da manje dobije iz spreja r dipa je u tome sto r dip baca puno jace van nego plasti dip.  Ja imam 3 sloja na prednjem dijelu di udaraju kamencici i musice i kao i prvog dana je. Cak i na donjim plastikama.

Za te dvije plastike ce ti biti bilo koji odlican

marac0304:
nemoj koristiti sprej, oljuštit će ti se. radije riskiraj koju kunu više i odnesi do lakirera. ja sam farbanje podnica platio 400 kuna. zadovoljan sam.

Iwo SR Tuono:
cim pitas za farbanje sprejem neki ekstra savjeti ti i ne trebaju, po meni ako se ide farbati sprejem bar se potrudi oko pripreme povrsine za lakiranje, ljustenje ce se pojaviti bez daljnjega ali ako je gola plastika nabaci bar gore primer u spreju pa onda boju,a ako je farbana usmirglaj ju sa 1200 lagano da se boja uhvati bolje i nadaj se da ce drzati.
To nisu velike plastike cini mi se pa bi mozda bilo pametnije platiti lakiranje nego kasnije gledati kako se guli

miha12357:
imas sprejeva koji imaju prajmer u sebi...malo jesu skuplji ali vrijede...samo malo pošlajfaš i pređes nema ljustenja ni nicega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju