Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Sp 50 to 70cc

<< < (9/54) > >>

Jurich:
evo da te utjesin ja sa mojim imam 18000 km i nikakvih problema  :toothy3:

ljubo46:

--- Citat: plica-du_RunneR - 07 Veljača, 2014, 18:23:25 ---Ljubo kad si kupoval dr eva jesi dobil onaj pipac za vodu sto se nalazi na vrhu glave?
ili si zasebno kupil,jer ja mislim da nedode  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
dobio sam originalni pipac...rekli su mi na webshopu da to sad ide u kompletu tako da se ne mora posebno uzimat... :icon_thumright:
i tako je i došlo na kraju

evo vidi se na slici zaokružio sam ga

ajlavsrku:
ja sam ima po godine isto kupija dr evo i isto sam dobija pipu tu

plica-du_RunneR:
 hvala ljubo  :icon_thumright:

ljubo46:
evo novosti
bili smo vrijedni...stavio sam novi semering vodene u blok i naravno dobro ga podmazo s tovatnom masti...

na osovinu vodene sam isto stavio nove ležaje skf italy i isto tako ispoliro sam i poravno dio osovine koji dira semering tako da nema mogučnosti oštečivanja novog semeringa..
isto sve dobro podmazano... ;D

evo i novog ležaja japanca

evo i dijela radilice na kojem se vidi gdje je radila flekserica...hahaha :toothy12: :toothy12:

evo i starog ležaja radilice..taiwan hehe

zagladio sam rubove kanala na dr evu, malo i ispuh pošlajfo, i sad je spremno za ugradnju..

i na kraju još očistio termostat te isti ugradio u glavu skupa s pipcom za vodu, stavio karbonske lamelice, očistio karb i stavio veću diznu (76), svjecica NGK BR9EG, stavio karike na klip, skinuo crvene federe kvačila i to jedva te stavio originalne, podmazo sistem kurble jer je štekao, i ici ce pod cilindar papirnata brtva umjesto aluminijske...valjda nisam ništa zaboravio to je to za sad..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju