Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp 50 to 70cc
Jurich:
evo da te utjesin ja sa mojim imam 18000 km i nikakvih problema :toothy3:
ljubo46:
--- Citat: plica-du_RunneR - 07 Veljača, 2014, 18:23:25 ---Ljubo kad si kupoval dr eva jesi dobil onaj pipac za vodu sto se nalazi na vrhu glave?
ili si zasebno kupil,jer ja mislim da nedode :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
dobio sam originalni pipac...rekli su mi na webshopu da to sad ide u kompletu tako da se ne mora posebno uzimat... :icon_thumright:
i tako je i došlo na kraju
evo vidi se na slici zaokružio sam ga
ajlavsrku:
ja sam ima po godine isto kupija dr evo i isto sam dobija pipu tu
plica-du_RunneR:
hvala ljubo :icon_thumright:
ljubo46:
evo novosti
bili smo vrijedni...stavio sam novi semering vodene u blok i naravno dobro ga podmazo s tovatnom masti...
na osovinu vodene sam isto stavio nove ležaje skf italy i isto tako ispoliro sam i poravno dio osovine koji dira semering tako da nema mogučnosti oštečivanja novog semeringa..
isto sve dobro podmazano... ;D
evo i novog ležaja japanca
evo i dijela radilice na kojem se vidi gdje je radila flekserica...hahaha :toothy12: :toothy12:
evo i starog ležaja radilice..taiwan hehe
zagladio sam rubove kanala na dr evu, malo i ispuh pošlajfo, i sad je spremno za ugradnju..
i na kraju još očistio termostat te isti ugradio u glavu skupa s pipcom za vodu, stavio karbonske lamelice, očistio karb i stavio veću diznu (76), svjecica NGK BR9EG, stavio karike na klip, skinuo crvene federe kvačila i to jedva te stavio originalne, podmazo sistem kurble jer je štekao, i ici ce pod cilindar papirnata brtva umjesto aluminijske...valjda nisam ništa zaboravio to je to za sad..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju