Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp 50 to 70cc
Tomi_ZG:
Tvoja familija stvarno nema sreće s radilicama,ja se krstim kaj je moja prošla,a tebi ne izdrži ni sezonu
ljubo46:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Rujan, 2016, 17:58:05 ---Tvoja familija stvarno nema sreće s radilicama,ja se krstim kaj je moja prošla,a tebi ne izdrži ni sezonu
--- Kraj citata ---
ne znam sta bi ti rekao osim sto sam sretan sto nisam i ja ostao na skuteru... :toothy12:
ljubo46:
--- Citat: Corector - 13 Rujan, 2016, 17:48:26 ---Sta rec, lutrija je to.
Ovisi koliko je jako pustalo na uljnoj, trebala bi doobro umastiti blok da zacvika, inace cesto sline, ali gubitci su prakticki zanemarivi ako je pumpa jace naspanana. Ima li riseva na termo grupi i ostalim dijelovima da bi se zakljucio nedostatak podmazivanja?
Zato sam je ja nasiljio dosta vise, pa nek se nadje rezerve u slucaju kad pusti semering, a i kome je zacvikao od viska cadje?
--- Kraj citata ---
ma pojacao sam ju bio cim sam skuzio da pusta..a nisam jos nista rastavio budem provjerio
--- Citat: steeef - 13 Rujan, 2016, 17:51:41 ---pogledaj ti bolcnu na klipu prvo..
teranjem na hladno trpe materijali normalno,isto tak ako i fali ulja..
takav setap drzi i serijska radilica bez problema,pa bi trebala i ova svakak..
--- Kraj citata ---
budem provjerio cim rastavim jos o cemu se radi, ali za sad sam siguran 80% u ovo jer sam skinuo usis i probao prstom pa vidim i osjetim dolje luft
ljubo46:
evo rastavio danas runnera i da kako sam rekao bgm radilici otisao donji lezaj..ima lufta pun k**ra* sad zasto nemam pojma..narucio sam original radilicu i slazem gore serijalu. dr evo nakon gotovo 7000km izgleda kao nov.. :icon_thumright: :icon_tongue:
Tomi_ZG:
Jel dr evo na prodaju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju