Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Sp 50 to 70cc

<< < (45/54) > >>

anabellas:

--- Citat: ljubo46 - 27 Ožujak, 2015, 14:59:53 ---Aha a gdje da kupim ove koje imam sad narancaste?
ima slika gore skroz moj variomat?
da krajnju ocekujem vecu. Sad ide max 96-98po satu a remen je 17.7mm sirok

--- Kraj citata ---

malossi je poceo prodavat multivare s crnim klizacima, mada moj multic ima crvene ali su identicni  :icon_thumright:

ljubo46:
Aha mislio sam da su crveni tj narancasti bolji neko je negdje pisao o tome. Znaci koje god da uzmem dobri budu. Ha

anabellas:
posto sam vidio iz novog pakiranja neki dan multivar za pia s crnim nebi trebalo bit nikakve razlike osim u boji

Corector:
Nema razlike, stoga se nemoj bezveze nabrijavati na crvene klizače  :laughing7: Recimo ovi crveni u prvom linku za minu, ne valjaju jer su premekani naspram plavih polinijevih koji su za preporuku na maraneliju.
Kad riješiš remen i uštimaš sve, pokazatelj da si odradio dobar posao je 108-110 po satu. :icon_thumright: Naravno ako i dalje imaš DRogu evo, zxr, 17.5, šustilvar, nov remen.

ljubo46:
problem je u vozacu tog skutera koji ima preko 100kg, a ne ko neki klinac od 50-60kg...s kojma bi skut letio,...hahahaa :laughing7:
evo naruceni crni klizaci, remen original, pa cemo vidjeti koliko ce bit razlike u krajnjoj..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju