Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Sp 50 to 70cc

<< < (41/54) > >>

ljubo46:
da malo dignemo i ovu temu
kupio sam za runnera uljnu pumpu, od starijeg modela koja je puno pouzdanija od nove..
isto tako je stigao i malossi multivar malo korišten..jedino uz njega nisam dobio distancu pa cu ostaviti originalnu i još cu staviti podlošku od 0,5mm...valjda bude tak dobro.. :dontknow:
uz multivar cu staviti i novi ljubičasti centralni feder malossi i rolice original 6,4gr...
evo nadam se da to bude dobro i da bude stotku lovio...remen je original... :icon_thumright:
toliko za sada, do šarafanja koje bude iduci tjedan pa stavim koju još sliku,.. :jerk:

Tomi_ZG:
Sad ćeš vidjet kaj znači multivar kaj je tiče krajnje i okretaja,možeš ostavit serijsku podlošku nebu mu niš,i odzrači pumpu prije paljenja da nebi bilo cvikenzi

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 16 Studeni, 2014, 16:49:09 ---Sad ćeš vidjet kaj znači multivar kaj je tiče krajnje i okretaja,možeš ostavit serijsku podlošku nebu mu niš,i odzrači pumpu prije paljenja da nebi bilo cvikenzi

--- Kraj citata ---
bumo vidjeli sta ce reci multivar, u rezervaru je mješavina 2posto tak da nece bit problema...pa nisam ja od jucer majstor neki...hahaha :icon_tongue: :icon_tongue:

ljubo46:
evo stavljen multivar, rolice su 6,4gr centralni ljubičasti malossi, remen je original 18mm širine, skuter ide dok sam zalegnut 95-96max
to mi se malo nekak cini, okretaji su 9200 i kroz ubrzanje i u krajnjoj i cini mi se da bolje vuce...
a što se pumpe tice kupio sam neispravnu,... :angry7:

anabellas:
Kak samo 9200?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju