Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp 50 to 70cc
ljubo46:
evo išao malo kontrolu danas napraviti, da vidim taj semering mješalice ulja...neka divlja dimenzija 9,5x16x4 :sad3:
naravno nema ga za nabaviti...ali našao sam kod kolege clana Bukva nekakvi pa cu ga probati koji dan staviti da vidim jel bude držao.
inace sve uredno na skutu i u top stanju,...seka se vratila iz kanade ("jebes kanadu kod nas je život") :laughing7:
tako da se skut opet svaki dan voza..malo sam našpanao uljnu da ne bi bilo nisam znao ahahha
e da skoro sam zaboravio reci, pojavio se jedan novi problem a to je da razina goriva blinka i ništa ne pokazuje...
ako zna netko jel to do plovka ili neceg desetog..?
evo koja slika.. :icon_thumright:
ljubo46:
runner mi ne pokazuje kolicinu goriva... :toothy3:
samo blinka ona što pokazuje nivo...to je do plovka jel da? ako itko zna, da mi skrati posao...iako cu se lagano primit šarafanja...kiša svejedno pada.. ;D
ajlavsrku:
to sam i ja primjetia sad sebi na apriliji..pusta mi ulje tu i bude mi tu u deklu uljavo,i kad stanem kapa mi po nogari i po podu,ako je semering onda sam mislija kupit drugi,a ako pušta na crijevima jel se mogu ona skratit malo pa stegnit opet da se ne kupuju nova da znan samo?
ljubo46:
--- Citat: ajlavsrku - 06 Kolovoz, 2014, 14:56:36 ---to sam i ja primjetia sad sebi na apriliji..pusta mi ulje tu i bude mi tu u deklu uljavo,i kad stanem kapa mi po nogari i po podu,ako je semering onda sam mislija kupit drugi,a ako pušta na crijevima jel se mogu ona skratit malo pa stegnit opet da se ne kupuju nova da znan samo?
--- Kraj citata ---
semeringa nema posebno za kupiti jer je divlja dimenzija 9,5x16x4
ima samo nova uljna cca 540kn.. :toothy3:
ako je na crijevima skratiš ih malo nije bed.. :icon_thumright:
ajlavsrku:
auuuu jbt semering pa da se nemože kupit :/ ako je na crijevima onda cu skratit al iman osjećaj da i nije baš,nisam skidao al kako se sićan ima misec dva kad san nešto prčka oko prijenosa crijeva su bila ko nova..a mislim se da skinen pumpu ća ako je do nje onda i sam pravim mješavinu to mi nije problem nikakav..ako bude do pumpe,znan da triba nešto da drži zupčanik vodene,šta se onda ostavi unutra,samo pumpu zavidat nazad i isključit je jeli? a našao sam sliku na netu i ovakvoga rješenja : http://www4.slikomat.com/10/0216/dh9-pump.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju