Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Sp 50 to 70cc

<< < (25/54) > >>

Tomi_ZG:
Fino dela,samo puno ti je šogija ispala sad ta zajebancija,puno previše,skuter djeluje apoteka izvana a ipak je bio mačak u vreći,a vjerujem da ga je kupio baš zato kaj izgleda dućan.

--- Citat: zrakoplovac - 17 Veljača, 2014, 19:59:17 ---jbg uzel sam novog, a sad ne vrijedi ništ...

--- Kraj citata ---
Ista stvar i kod mene,mada ja sam reko da kad uzmen drugo da ću ovog gurnut sa savskog mosta samo da nemam posla s ciganima,mada moj runner nije na prodaju al da sam znal da Ljubin šogi kupuje dotičnog ponudil bi mu ga po dosta nižoj cijeni od ove samo da ga se riješim  :toothy11:

ljubo46:
evo vratio se s đira..napravio sam 6km...sve je uredu... :toothy12: dva puta mi se na full gas onak zagušio lagano..izgleda da cu mu morat dati više zraka...sve 5 i sve radi.. :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: ljubo46 - 18 Veljača, 2014, 15:21:59 ---evo vratio se s đira..napravio sam 6km...sve je uredu... :toothy12: dva puta mi se na full gas onak zagušio lagano..izgleda da cu mu morat dati više zraka...sve 5 i sve radi I IDE BOLJE NEGO NABUĐENA YAMAHAAAAA.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

super  :icon_thumright:

Johnny iber:

--- Citat: steeef - 18 Veljača, 2014, 15:29:17 ---
--- Citat: ljubo46 - 18 Veljača, 2014, 15:21:59 ---evo vratio se s đira..napravio sam 6km...sve je uredu... :toothy12: dva puta mi se na full gas onak zagušio lagano..izgleda da cu mu morat dati više zraka...sve 5 i sve radi I IDE BOLJE NEGO NABUĐENA YAMAHAAAAA.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

super  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

Makar jos nije razrađen  :headbang:

Samo polako da se razradi onda po gasu

ljubo46:
ne ide bolje po ovome sto sam osjetio od yamahe
dobro treba ga razradit i poštelat još

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica