Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project Aprilia sr ditech SPR edition Komentari
dhorvat:
gledam ovu zadnju di pise gotovo i vidim da adapter prelazi pol diska i do kud klip od celjusti hvata...al no dobro ljepo izgleda to ti je mislim ipak najbitnije xD
black-rox:
--- Citat: dhorvat - 18 Veljača, 2015, 07:11:15 ---gledam ovu zadnju di pise gotovo i vidim da adapter prelazi pol diska i do kud klip od celjusti hvata...al no dobro ljepo izgleda to ti je mislim ipak najbitnije xD
--- Kraj citata ---
Pa što da ti kažem morat ćeš okulistu :P Jer kliješta su do kraja diska,neznam di bi ih ti više unutra nagurao,jedino da prepiliš ih po pola,pa da ti disk viri van njih LOOL Nije bitan izgled nego je bitno stat :P
walkay:
Na kraju ta masina ide na SR-ku za stunt ili ce ipak posluziti za voznju... steta MHR-a ubiti na stuntu, bolje mijenjaj samnom ja ti skinem sa Skippera, moj bar osjetio asfalt! ;D
black-rox:
--- Citat: walkay - 20 Veljača, 2015, 20:12:19 ---Na kraju ta masina ide na SR-ku za stunt ili ce ipak posluziti za voznju... steta MHR-a ubiti na stuntu, bolje mijenjaj samnom ja ti skinem sa Skippera, moj bar osjetio asfalt! ;D
--- Kraj citata ---
Ma za sada odusto od stunta,ovog cu ipak slozit za vozit se,a za stunt bi pustio serijski spuh jer ono zao mi ovog polupat
walkay:
Jesi mozda MHR-a kupio od Luxa? Ovaj novi model sa MHR znakom odlicno izgleda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju