Ostalo > Svijet računala i mobitela

termalna pasta

<< < (4/5) > >>

vukas:

--- Citat: karlo-sp - 02 Veljača, 2014, 14:54:52 ---Da to je to , na procesoru je pasta , na matičnoj i tim nekim cipovima je ljepljiva traka bijele boje , a na grafičkoj je nesto ko ta ljepljiva traka sive boje samo nije Ljepljivo  ??? , ocu li tu stavit pastu ili ljepljivu traku

--- Kraj citata ---
Pa ako je temperatura grafičke previsoka, onda mijenjaj.
Nisam nikad probao tu traku, pa ne znam koliko dobro provodi temperaturu, to ti mora reći Jog ili netko tko ima iskustva sa tim.

Ako staviš pastu nećeš sigurno pogriješiti.

karlo-sp:
Nisam pratio temp grafičke , temp procesora dok bi bio na netu je bila oko 45-55 stupnjeva

vukas:

--- Citat: karlo-sp - 02 Veljača, 2014, 15:36:35 ---Nisam pratio temp grafičke , temp procesora dok bi bio na netu je bila oko 45-55 stupnjeva

--- Kraj citata ---
Ak je to od laptopa, nemaš brige.
Prevencije radi propuši prašinu i ako je laptop star više od 3,4 godine, zamijeni pastu.

karlo-sp:
Laptop je ,zamjenit ću pastu i ta termo čuda   valjda će bit uredu

chupa206:

--- Citat: vukas - 02 Veljača, 2014, 13:57:23 ---Valjda ljepljiva traka koja provodi toplinu, pa na nju zalijepiš hladnjak, al mislim da je za procesor i glavni procesor grafičke bolje koristiti pastu, sigurnije mi se čini.

Ja sam sebi polijepio po integriranim krugovima sa pastom hladnjake, a zamjena tome bi bila pretpostavljam, ta ljepljiva traka.

Ak je to to, proguglaj adhesive tape ili thermal pads.

--- Kraj citata ---

aha na to je mislil... to se zna naći na hladnjacima dok se kupe, al nisam imal pojma da se to tak zove xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju