Ostalo > Svijet računala i mobitela
divljanje baterije
Grale:
--- Citat: igor.sb - 29 Siječanj, 2014, 19:27:46 ---
--- Citat: ivanm - 28 Siječanj, 2014, 18:49:12 ---logično je da je nakon 2 godine baterija gotova..
samo mi nije jasno kak ti je na s4 uspjela otić garancija kad je model na tržište izbačen u travnju 2013, znači prije 9 mjeseci :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
to je jog, pitanje jel i ima s4, klasika :dontknow: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
btw...kad vec kupujete baterije, a necete original imate na svabskom ebayu polarcell baterije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dođi mu to u dvorište reć ak si faca.
Marko^^:
Ja uzimam jos malo svakih pola godine novu batku ! :toothy9: :toothy9:
Inace,sto se tice gasenja/Paljenja.
kada napunis novu bateriju(Ako je oko 1500mAh,oko 11 sati prvog punjenja) istrosi je do kraja,znaci da mob crkne sam od sebe,uostalom,najbolje je nakon svakog 5og punjenja ostaviti da mob ckrne do kraja.
Uostalom,ovog gore se nisam pridrzavao i baterije ode ekspres i evo vec mi ova traje na Android na zaslonu od 4,5 Incha i puno surfanja po menu izdrzi i do 2 sata full surfanja.Sto mi znaci negdje oko 2-3 dana bez problema izdrzi,dok je prije jedan dan max. mogla.
steeef:
--- Citat: ivanm - 28 Siječanj, 2014, 18:49:12 ---logično je da je nakon 2 godine baterija gotova..
samo mi nije jasno kak ti je na s4 uspjela otić garancija kad je model na tržište izbačen u travnju 2013, znači prije 9 mjeseci :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
on ga je dobil godinu i 3mj prije nego je izašel :icon_biggrin:
igor.sb:
--- Citat: steeef - 29 Siječanj, 2014, 19:59:55 ---on ga je dobil godinu i 3mj prije nego je izašel :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
fromEngland ofkors, bratic bibo poslao
Grale:
Ma šta poslo, napravio :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju