Ostalo > Svijet računala i mobitela
Sony Xperia U pomoć
balicdim:
--- Citat: Dino-X race - 26 Siječanj, 2014, 17:03:32 ---Pojasni mi malo, kako hard reset? To je ono vračanje na tvorničke postavke ili?
--- Kraj citata ---
da to što kažeš
moguće je da sw nije usklađen za mobitel kako treba pa i zbog toga šteka, ali ako kažeš da jedno vrijem radi kako treba pa tek kasnije zablesira to ti je do aplikacija koje su na njemu
to je mobitel sa 512 RAM-a i da ga biješ neće to radit nikad kao što očekuješ (osim kad ga kupiš)
za početak deinstaliraj facebook i facebook messenger (ako ih imaš instalirane) i vidjet ćeš kako će živnut mobitel, to sranje od aplikacije ti sigurno najmanje 10-15% RAM-a pojede i to svaka
Peksy:
Imao sam taj mob,i jedino sta je bilo na njemu su slike.....i nakon godinu dana mi je crka touch....dao ga na garanciju i proda.....mobitel pre pre los.....i kad sam.imao samo slike na njemu g#vn% blokaje tkd nemoj se opce mucit...
skoda90:
znai li netko zasto svaki put kad maknem facebook,google prevoditelj gmail itd.. te aplikacije koje se nikad nece koristit na mobu,one se kasnije opet same instaliraju ???
(xperia j)
pajo:
Ako se same skinu sa marketa idi u opcije i makni auto.skidanje
Sent from my LG-D802
GUGY:
--- Citat: skoda90 - 27 Siječanj, 2014, 17:06:43 ---znai li netko zasto svaki put kad maknem facebook,google prevoditelj gmail itd.. te aplikacije koje se nikad nece koristit na mobu,one se kasnije opet same instaliraju ???
(xperia j)
--- Kraj citata ---
Root-aj ga.
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju