Općenito > Trgovine

Skuter u otkup?

<< < (3/4) > >>

JogFromYamaha:
vjerojatno nije bio uredu s pravilima oglasavanja foruma
procitaj ih i ponovno napravi oglas

Vesna161:
Pa moglo se opomenit da promjenim a ne obrisat. Slucajno sam skuzio da ga nema

Grale:

--- Citat: Vesna161 - 23 Siječanj, 2014, 21:52:04 ---Pa moglo se opomenit da promjenim a ne obrisat. Slucajno sam skuzio da ga nema

--- Kraj citata ---
Kolko znam dijeljenje accaunta nije dozvoljeno, i već ste bili opominjani za to.

A oglas ako nije po pravilima, briše se, nije teško prije postavljanja odvojit minutu za pročitat pravila :dontknow:

Da ne spammam, kakva god prilika da je, PEŽO je, tak da ak misliš neku lovu dobit na brzinu, budi sretna/an s 500 evra :icon_thumright:

ivanm:

--- Citat: Grale - 23 Siječanj, 2014, 22:39:38 ---Da ne spammam, kakva god prilika da je, PEŽO je, tak da ak misliš neku lovu dobit na brzinu, budi sretna/an s 500 evra :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i s obzirom da vani pada snijeg i dolazi hladnoća, cijena ide još dolje.. sad se ne isplati prodavat skuter, tek kad zatopli ako je regan onda ide za 500e.
ovak 300 max..

JogFromYamaha:
da sam na tvome mjestu pital bi nekog prijatelja koji ima garazu dali ima mjesta za njega i dao ga njemu da ga cuva
ili da ga on proda i dobi nekakvu realnu cijenu za njega (a pol tebi pol njemu il kako se vec dogovorite) jer ovako hopa cupa prodavanje jer mi se zuri je davanje u bescjenje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju