Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH skuteri kalendar za 2014
marioro:
--- Citat: Tocka - 13 Veljača, 2014, 21:05:51 ---
--- Citat: robiii - 12 Veljača, 2014, 18:09:31 ---a jer ce bit kaj mozda u karting areni ko prosle godine??
--- Kraj citata ---
Jedino ako se dogovorimo. :)
--- Kraj citata ---
pa ako postoji mogucnost da se provozamo u areni sigurno bi nas iz zg doslo nekolicina a mozda bi neko iz okolnih krajeva svratio.. malo da se podruzimo...nek se javi ko je zainteresiran pa da se vidi koliko bi nas bilo da tocka zna pa da se i proba nesto dogovorit...meni kao gledatelju je to super izgledalo zadnji put... :notworthy:
nidjo180sp:
--- Citat: marioro - 14 Veljača, 2014, 19:27:33 ---
--- Citat: Tocka - 13 Veljača, 2014, 21:05:51 ---
--- Citat: robiii - 12 Veljača, 2014, 18:09:31 ---a jer ce bit kaj mozda u karting areni ko prosle godine??
--- Kraj citata ---
Jedino ako se dogovorimo. :)
--- Kraj citata ---
pa ako postoji mogucnost da se provozamo u areni sigurno bi nas iz zg doslo nekolicina a mozda bi neko iz okolnih krajeva svratio.. malo da se podruzimo...nek se javi ko je zainteresiran pa da se vidi koliko bi nas bilo da tocka zna pa da se i proba nesto dogovorit...meni kao gledatelju je to super izgledalo zadnji put... :notworthy:
--- Kraj citata ---
mogucnost uvjek postoji,al svako ko se misli vozit u areni,mora imat istu opremu ko na stazi,znaci sve :icon_thumright: safety first :hello:
marioro:
To nek je pod obavezno..ako bi bilo jel bi vi dolazili i ko sve
jakovmaras:
evo ja bi sigurno doso ako se bude organiziralo :icon_thumright:
Tocka:
Evo ako ste zainteresirani, dajte da preselimo u temu, pa možemo nešto izorganizirati opet. :icon_thumright:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,80715.msg1061561.html#msg1061561
Oprema je OBAVEZNA, kao i na svakoj stazi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju