Tehnički kutak > Tuning skutera

Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!

<< < (11/27) > >>

ljubo46:

--- Citat: SixPack - 28 Siječanj, 2014, 22:35:40 ---Koja je najbolja preporuka za 19 karb tu sa web shopa ili onog sajta odakle narucuju (ne sjecam se sad koji je iako sam narucivao vec  :toothy11: )   :dontknow:

--- Kraj citata ---
uzmeš dellorto PHBG 19 DS (polini pakiranje) kako je i kolega rekao, ako ideš na opciju naručivanja s webshopa...
još je dobar i PHBG 19 BS ali ne znam za njegove priključke(ulje) i to.. i ne znam gdje ga ima.. :toothy3:

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Siječanj, 2014, 15:40:32 ---da, prakticki tvornicki setup originalnog dellorta 19BS samo kaj su serafi bili sa (za pjadjo) prave strane  ;D

--- Kraj citata ---

brijem da sam ti ja nabavio klipić ili iglu ili ler diznu, ne sjećam se više  :)

SixPack:
Ok, thanks ljudi  :icon_thumright:
Slozio bi se s ovim legom gore, yasuni je yasuni hehe :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 29 Siječanj, 2014, 12:00:05 ---
--- Citat: 3alfa3 - 28 Siječanj, 2014, 15:40:32 ---da, prakticki tvornicki setup originalnog dellorta 19BS samo kaj su serafi bili sa (za pjadjo) prave strane  ;D

--- Kraj citata ---

brijem da sam ti ja nabavio klipić ili iglu ili ler diznu, ne sjećam se više  :)

--- Kraj citata ---

Ler diznu siguno, to se sjecam. A mislim i klipic  :icon_thumright:

Chupsy:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Siječanj, 2014, 15:48:46 ---
--- Citat: SixPack - 28 Siječanj, 2014, 15:20:42 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2014, 14:52:47 ---Da, makar potrosnja nije bila razlog prelaska sa narda na yasuni R. 2 stvari su presudile - manja buka i ono vaznije, na nardu bi mi vuna trajala 500km, a radio sam godisnje 10000km pa mi se nije vise dalo s tim zajebavat. Stavio Yasuni, vozio ga cudo kilometara i pred prodaju skuta skinuo plast da vidim vunu, kad ono - ko nova (osim boje)

--- Kraj citata ---

Alfa, ak se sjecas mozes baciti info za KARB i cca prijenos/kvacilo kak si imao ustelan sa Replicom i YasunyR. Znam da si negdje pricao kak ti je trosila oko 4-4.5  :o al ne mogu naci temu...  :-[
I, koju radilicu si imao gore?
Pitam jer uzimam drugi Piaggio AC, pa se isto razmisljam DrEvo ili Replicu (oba sa YasuniR)... Zel bi Replicu radi AC ak je vidim potrosnja ista, a trebao bi biti dobrano jaci na AC-u?
Jedino bi morao uzeti karb 19 i drugu radilicu za Replicu...  :dontknow:
 :hello:

--- Kraj citata ---

AC i LC nije isto kaj se stelanja smjese tice. Slicno, ali ne isto. AC trazi malo vise smjese.

Prijenos koji sam imao.... (sad je pitanje hocu li se svakog detalja sjetit)

Malossi MHR2000 (obrati paznju na MHR - nije bio obicni multivar2000) variomat, 5,7g rolice (moze uredno i multivar2000, al trazi malo drugaciju tezinu rolica - MHR sam kupio kad sam htio overrange prijenos pa ga poslije ostavio jer je dobro radio i sa serijskim zanjim polutkama)
kevlar malossi remen
Sajbica (produljenje bolcne) ovisno o potrosenosti remena - od 0,8 do 0,4mm - tu sam koristio i custom made podlosku iza kalote da kompenziram tih 0.4-.08mm kako bi prednje i zadnje pulutke prijenosa bile sto je moguce vise paralelne
delta kuplung, crveni federi u najopustenijem polozaju, najtezi utezi u najtezem polozaju
serijska getriba
Ljubicasti malossi centralni feder sa malossi torsion controllerom

Imao kratko vrijeme malossi torque polutku (prakticki samtada imao kompletni overrange prijenos), ali nije mi odgovarralo - serijska mi je bila bolja.
Eksperimentirao sa getrribama - 7, 13 i 21%. Na kraju se vratio serijskoj, a ostalo rasprodao

--- Kraj citata ---

sjećaš li se kako je runner tuned by Chupsy prolazio pored nrga ko da stoji...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju