Tehnički kutak > Tuning skutera

Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!

<< < (24/27) > >>

Drnda:
reci cu ti moj setup na 50lc prosli da imas neki okvir..
50lc pia
mhr replica spuh ( okvirno snagom kao YR)
polini hi speed vario
5.3 rolice
bijeli centralni
bijeli federi
dizna 66, limic skinut, tuljak unutra, pia mali box
start je oko 5t rpm  okretaji oko 10200 na full gasu
potrosnja oko 4l vecinom grada, otvorena ide debelo ispod

uzimam u obzir da imas novije linearne polutke (od 2005 na dalje), jer sa starijima tesko pogoditi, ili prevrtava u startu pa su okretaji oke poslije, ili oke u startu a oko 55 padnu..

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Veljača, 2014, 15:23:51 ---
 lager na strani variomata proruzio na serijali debelo ispod 10.000km (Gilera Runner, noviji model, mislim da je to bilo 2007 ili tako nesto, uglavnom, skut mladji od godinu dana).
Onda sam ga uputio burazima (Bero) da mu to promijene. Srecom, takav lager je izdrzao voznju do njih i rijeseno bez vece stete, a zvucalo je bas gadno - probao vozit 100 metara i lager se cuo glasnije od spuha  ;D )
Ili je tada vec imao kit?  :icon_scratch: Ne sjecam se vise....

--- Kraj citata ---

imao je već kit, da.. još je bero kod mene došo po neki ključ tada.. ;D
a čuj kažem svaki lager može proružit ali i trajat tisućama.. iste takve ležaje ja sam izvadio iz svog bloka na 12000km, ko novi, a iz frendovog runnera na 17000, ko novi.
voženo sve sa kitom skoro od početka..

ajlavsrku:

--- Citat: Drnda - 18 Veljača, 2014, 01:55:25 ---reci cu ti moj setup na 50lc prosli da imas neki okvir..
50lc pia
mhr replica spuh ( okvirno snagom kao YR)
polini hi speed vario
5.3 rolice
bijeli centralni
bijeli federi
dizna 66, limic skinut, tuljak unutra, pia mali box
start je oko 5t rpm  okretaji oko 10200 na full gasu
potrosnja oko 4l vecinom grada, otvorena ide debelo ispod

uzimam u obzir da imas novije linearne polutke (od 2005 na dalje), jer sa starijima tesko pogoditi, ili prevrtava u startu pa su okretaji oke poslije, ili oke u startu a oko 55 padnu..

--- Kraj citata ---

isto mi pari da su ti bile teške role,ja sam na piaggio 50 serijala,reversu,ima polini hi speed,3.0 role,tvornicki centralni i tvornicke federe,i nit je prevrtava ima je iste okretaje cilo vrime,odklican start i odaziv na gas i krajnju,okretaje neznam kako nemam djirometar...

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 18 Veljača, 2014, 06:58:05 ---imao je već kit, da..
--- Kraj citata ---

E da, sad sam se i ja sjetio.... I to full friski kit - nije imao soma km....

Drnda:
rolice ti jako jako puno ovise o centralnome federu.. meni sa serijskim federom nije imao konstantne okretaje, a sa bijelim ( kojeg nikad nisam volio) ima konstantne i ide super...

btw sad je polini sport umjesto 50ccm i isto bijeli centralni samo dizna 82, rolice 6.5 i malo siri tuljak u boxu i opet se vrti 10300 i ide super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju