Tehnički kutak > Tuning skutera
Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!
SixPack:
--- Citat: Drnda - 17 Veljača, 2014, 15:46:40 ---sixpack, ovisno o ulju i kolicini lageri najebu, tj preko faznog se nosi ulje na bregastu, i bolje je imati na max ulje, a drugo.. motorex navodno duze ostaje u lezaju nakon gasenja. barem je tako netko stavio usporedbe sa nekoga testa, nemogu naci gdje sam to vidio tocno...
--- Kraj citata ---
Ma hebes lezaj bregaste...problem je kad odu oni dole, onda mozes :upsja: :toothy12:
Ne zamaraj se tim glupostima, samo redovito mjenjaj, najkvalitetnije, ispravna gradacija i uvijek grij to cudo...to je sve alu, nadrkano, izdrkano i izmrkano :icon_biggrin:
--- Citat: Drnda - 17 Veljača, 2014, 15:46:40 ---iako svi ti lc4 drlozi zuje, klapaju, pa ni sam neznas jel sve oke ( 625 kod mene je sa 660 najveci vibrator, pa onda nemozes lako ni zakljuciti ako bas nije glasan, jer na leru sve klapa) :toothy11:
--- Kraj citata ---
Tak sam si ja razbijao uši mjesecima, osluskivao, slusao, non stop neki cudni zvukovi, pa kad je rastepan...sve bilo ok ::) :toothy11:
Kad ti odu dole, cuti ces kako cvile, skripe, i najgore je sta mozes danas otvoriti masinu, sve ok, slozis sa istima, pa ti se raspadnu za mjesec dana :icon_biggrin:
--- Citat: Drnda - 17 Veljača, 2014, 15:46:40 ---a za lezaje.. jbg, mi smo narod koji stvari mijenja kad se dogodi havarija.. tko jos osim alfe mijenja klip i karike kad je tvornica rekla.. vjerojatno 1% ljudi... tako da...
--- Kraj citata ---
Istina, ali ima ih, ima, bez brige :angel9:
Drnda:
ja mijenjam dijele kad vidim da nesto ne funkcionira kako bi trebalo, ali jbg, nekad se i havarija dogodi iznenada...
a za ulje i sve potrosno, ja osobno ne zelim sparati na tome. kad se vec radi, gledam da je najkvalitetnije sto mogu naci, jer ako jednom lose nesto sastavis, samo si povecao rizik da to moras ponavljati :toothy11:
SixPack:
Tocno tako :icon_thumright:
SixPack:
Da se vratimo temi :toothy11:
Vozit cu sad par mjeseci sam YR i multija dok ne rijesim kit i te lezajeve... Imam spremnu diznu .65 al mislim da ce mi to biti mrvu premalo na AC? Roknut oko 70? Je slagao tko to na serijalu AC? Airbox serijala,sam limic maknut?
Na kvacilo zuti malossi, bijela+tc i role sta ja znam 4.8-5.3 :icon_scratch:
Grale:
Probaj tak, mada bi izbacil bijeli centralni i žute federe.
A dizne si uzmi radije par komada ili set, budu ti trebale kad tad opet.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju