Općenito > Propisi
Autoskole- pojeftinjenje?
3alfa3:
--- Citat: playaa - 15 Siječanj, 2014, 15:04:31 ---
--- Citat: Josip-98 - 15 Siječanj, 2014, 11:44:01 ---Kolika je trenutno cijena a1 kategoroje a neman nista polozeno to bi mi bila prva kategorija
--- Kraj citata ---
cca 6500-7000 kn,toliko sam ja dao a prošao sve iz prve (da nebi bilo podjebavanja :icon_thumright: )
--- Kraj citata ---
fino te opljackali ;D
3alfa3:
Inace, ja sam A polagao tek 2009. Imao sam B. Kostalo je 3300kn, a znam covjeka koji je to obavio godinu ranije i kostalo ga ispod 3000kn (i to dosta ispod)
ajlavsrku:
da da fino opljačkalo još je instruktor bija redikul i napa me dolsovno jedanput i ja poludija i tražija pare nazad i vratili mi pare do lipe zadnje i pribacija se u drugu auto školu di je cijena bila ista a instruktor kralj,nisan ni ja tija polagat za to al mater jbg necu ja trpit tvoje kazne svako malo poštar samo ide kod nas u ulici,više si na sudu nego u kući,uglavnon malo preuveličala i tija ne tija upisala ga i stas sad :)
playaa:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2014, 15:08:58 ---
--- Citat: playaa - 15 Siječanj, 2014, 15:04:31 ---
--- Citat: Josip-98 - 15 Siječanj, 2014, 11:44:01 ---Kolika je trenutno cijena a1 kategoroje a neman nista polozeno to bi mi bila prva kategorija
--- Kraj citata ---
cca 6500-7000 kn,toliko sam ja dao a prošao sve iz prve (da nebi bilo podjebavanja :icon_thumright: )
--- Kraj citata ---
fino te opljackali ;D
--- Kraj citata ---
ma koga god pitam kolko je dao za polaganje kaže isto tako neku cifru koja je li-la s mojom,ali mi je žao svake lipe jer je autoškola bila nikakva i siguran sam da nisam odradio sve satove vožnje a isplatio i boga i vraga
3alfa3:
--- Citat: playaa - 15 Siječanj, 2014, 15:37:59 ---i siguran sam da nisam odradio sve satove vožnje a isplatio i boga i vraga
--- Kraj citata ---
Meni moja autoskola htjela uzet dodatnih 200tinjak kuna zbog sata voznje odvozenog prije ispita. Kazu, to nije u cijeni. A ukupno sam kod njih odvozio 2-3 sata. Kad sam im to rekao, naglo su zasutili i nisu nista trazili ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju