Ostalo > Sportski kutak
Rukomet- EP Danska 2014
ivano_007:
Golmani su nam rak rana još otkad je Hrvatske nezavisnosti :binkybaby: Imaju neki staromodni stil branjenja.
A i suci su malo pridonijeli onome jučer. Bičanić je dobio 2 minute za nešto što nikad nitko nije dobio 2 minute u povijesti. Hansena nisu sankcionirali zbog skidanja dresa.
Osim te dvije situacije koje su nas oštetile, mislim da su suci na obje strane radili greške.
Peksy:
--- Citat: ivano_007 - 25 Siječanj, 2014, 16:18:16 ---Golmani su nam rak rana još otkad je Hrvatske nezavisnosti :binkybaby: Imaju neki staromodni stil branjenja.
A i suci su malo pridonijeli onome jučer. Bičanić je dobio 2 minute za nešto što nikad nitko nije dobio 2 minute u povijesti. Hansena nisu sankcionirali zbog skidanja dresa.
Osim te dvije situacije koje su nas oštetile, mislim da su suci na obje strane radili greške.
--- Kraj citata ---
suce necu krivit nimalo kad oni s dva igraca vise plus penal plus dva napada nemogu dat gol sve je bilo rijeseno,od tada vise dalje nisam ni gleda :toothy10:
Jump33r:
--- Citat: Peksy - 25 Siječanj, 2014, 16:42:11 ---suce necu krivit nimalo kad oni s dva igraca vise plus penal plus dva napada nemogu dat gol sve je bilo rijeseno,od tada vise dalje nisam ni gleda :toothy10:
--- Kraj citata ---
+1
normalno da nisu oni krivi, drugi je kriv ;D
normalno da će sudci vuć za Dance, isto ka šta je bilo u Srbiji isto ka šta će bit bilo di.
drugima je kriv Goluža, šta nije ovako, šta nije onako,.. da se razumimo on nema pojma i tu stoji ona: "samo veliki igrači, mogu učinit trenera velikim! "
jedina greška je šta nije malo prije proba sa drugim golmanom, al lako je sad bit pametan.
daRio:
Kad malo bolje razmisliš i kad se strasti malo stišaju situacija je preslika one u nogometu.
Imamo kvalitetne igrače cjenjene u Europi i svijetu ali rukometom kao i nogometom upravlja banda koja nema pojma i ne uzda se u struku i tu dugoročno nema rezultata.
I vani se klubovi vode sa vrha novcem i silom ali se još uvijek struka poštiva i cjeni a to ovdje još ne funkcionira.
Pustimo jučer ali onu tekmu sa Francuzima i onih 3 razlike nebi izgubio ni jedan školovani i iskusan trener a to se skoro i može reći za ovo sa Dancima.
ivano_007:
Golmani su nam katastrofa. I Omeyer i Landnin čitaju udarce, dok se naši bezveze rašire (Alilović) pa ako ga pogodi pogodi. Onda tu igra faktor sreće i kad ga pogodi više puta zaredom onda je kao ušao u "seriju".
Duvnjak me iznenadio, čovjek od 2 metra sa onakvom pokretljivošću. Vjerovatno je jači u nekim stvarima od Balića (fizički, udarac izvana), ali mislim da će Balić zauvijek ostat sinonim za legendu hrvatskog rukometa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju