Općenito > Propisi
Polaganje na skuteru
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2014, 20:37:20 ---
--- Citat: Grale - 14 Siječanj, 2014, 20:31:47 ---Ne, ja pitam o cijeni polaganja, ne o kategoriji.
--- Kraj citata ---
Ups, malo sam se zajebunio...
:upsopetja:
--- Kraj citata ---
Ah, te godine :icon_biggrin:
Uglavnom, o kazni niko nije ni pričal, nego je luks uletel i pital dal je 7000 kn kazna, a bila je priča o cijeni polaganja ;D
playaa:
čekaj ta šifra ne piše u starim vozačkim dozvolama? onda nekom logikom kad budem radio novu vozačku ne mogu znat na čemu sam polagao :toothy12:
Pulss:
--- Citat: playaa - 14 Siječanj, 2014, 20:41:55 ---čekaj ta šifra ne piše u starim vozačkim dozvolama? onda nekom logikom kad budem radio novu vozačku ne mogu znat na čemu sam polagao :toothy12:
--- Kraj citata ---
A smrade je si se izvuka :icon_biggrin:
Lumpri:
to je malo bezveze...isto kao šta i ja sad upadam u temu ko padobranac...ali da kažem svoje iskustvo...ja sam polagao na vespi 125 na brzine naravno a u onoj potvrdi kad sam vadio vozačku je pisalo da sam položio na skuteru tj mopedu bez brzina...a kad sam instruktoru rekao daj mi skuter da vozim rekao je kao ako budem polagao na njemu da neču moč vozit motore na brzine i na kraju kako sam več rekao pisalo da sam vozio skuter....sad oče bit problemaq neznam...ali ako neznaš vozit na brzine naravno da ga nečeš vozit šta ne?
luks0132:
ja nisam imao izbora nego polagati na skuteru :( :( kod nas ima jedna autoškola i ona ima skutera i to je to :( :( mislim da policija nebi trebala raditi probleme, koliko znam i u prometnoj dozvoli ne piše tip mjenjača, a sumnjam da oni znaju šta znači šifra... kada si ti polagao??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju