Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Koliko ljudi mare za motocikliste

<< < (3/4) > >>

X-Thug:
o jeden te zivote koji idoti,ps ovo je u italiji valjda,a i nisu mi ni svi motoristi bas stali upomoc...a koji je ovo konj sta mu je auto riknija nasri tunela,i nisan skuzia je se on zabia u onaj auto sta je sta ili ovaj sta je nadolazia??

--- Citat: te-te-ac - 17 Kolovoz, 2008, 01:53:50 ---jebat ga izgovor je bas se žurim na šekret (WC)  :icon_biggrin:

a da je pao sanader s motora stalo bi svijet ... jebiga  ::) :happy8:

--- Kraj citata ---

nebih se u to kladia,ja bi prvi priko njega prisa  :angry9:

STunrider:
;Koji debili, jujjjj sta bi ima npravio da vidim to

andre@26:
Koja je to gamad životinja od automobilsta svi su oni veliko *ovno  :angry5:
Čovijek leži na podu treba mu pomoć  a oni ko da je kamen  na cesti a ne čovijek.

Žalosno ali istinito skoro svi automobilisti su ***** na cesti tako sam ja sa frendom kad smo se vozili on se bio skrpo i spucao van u stablo, mislim da nisam bio ja s njime niko se nebi zaustavio u roku od 10 min dok sam bio s njime tamo dok je došla hitna ni jedan papak se nije zaustavio samo jedan lik sa CBR  :icon_thumright: je projurio i kad nas je vidio se okrenuo i vratio nazat.

I poslje kad mi kažu da su motoristi najbezobrazniji na cesti,  ma onaj ko mi to kaže spucao bi ga nogom u glavu.  :violent1:

X-Thug:
neki od nas ovdje voze i aute  :hmh: :angry9: :angry9:

pazi nemozes ti sad rec zbog tih digica da su svi takvi il zbog toga sta se tebi dogodilo,kad san se ja bia spuca doslo je 600 ljudi i stalo i gleda i pomaze i tili hitnu i panduriju zvat pa san otisa ca ali nemora znacit da su svi takvi zbog ovih vamo...vecina je ali nisu svi

crogenie:
Doživio ja to na svojoj koži... U 7 ujutro, padnem u centru Rijeke sa 80 na sat, motor odleti u pm, ja letim po cesti, i ono, konacno se zaustavim, gledam jesam citav - ljudi sjede na autobusnoj i gledaju, nitko da dodje pitat jesi ok, jel treba zvat hitnu - kao da ne postojis uglavnom... I onda kasnije dosao jedan decko i pita ono:"Jesi ziv?" I pomogo mi dignut motor s ceste... Tako da pravi ljudi su zbilja rijetkost.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju