Općenito > Trgovine
Regulator napona za Apriliu sr 50 r
JogFromYamaha:
ne mislim mu davat broj telefona cist jer je bezobrazan
lijepo ti kazem da ima ducana koji drze zamjenske djelove (reglere) koji kostaju djelic cijene originalnog
ako hoces novog originalnog istresi pare na stol i ne zali se na cijenu
ako ne uzmi zamjenski koji je istih dimenzija, jacine i konektora ko i originalni samo ne pise piaggio na njemu
ja ne radim u tom ducanu da bi imao cijeli dan regler u ruci i priliku slikanja istog ali kupujem u njemu redovito
a ako mislis da mi se da jebati s nekim preko foruma na kojem sam vec x godina aktivan zbog 10e onda svaka ti dala
igor.sb:
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Siječanj, 2014, 15:51:40 ---ne mislim mu davat broj telefona cist jer je bezobrazan
lijepo ti kazem da ima ducana koji drze zamjenske djelove (reglere) koji kostaju djelic cijene originalnog
--- Kraj citata ---
banaj se s neta onda
bezobrazan si ti, jer umjesto 6 glupih postova u kojima nisi nist napisao, mogao si fino napisat ime trgovine, broj, mail ako vec nemaju svoju stranicu
ako ne znas broj, saznaj, ako ne želiš, nisi trebao ništ ni pisat :dontknow: :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2014, 16:28:37 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Siječanj, 2014, 15:51:40 ---ne mislim mu davat broj telefona cist jer je bezobrazan
--- Kraj citata ---
banaj se s neta onda
bezobrazan si ti, jer umjesto 6 glupih postova u kojima nisi nist napisao, mogao si fino napisat ime trgovine, broj, mail ako vec nemaju svoju stranicu
ako ne znas broj, saznaj, ako ne želiš, nisi trebao ništ ni pisat :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
off topic:
I cokoladne napolitanke je sad duzan :toothy12:
duplyman:
Samo bi htjeo reći da sam na forumu cirka tjedan dan i da sam za taj tjedan dana imao dvije pozitivne kupovine raznih dijelova koje sam mogao pregledati preko slike koje su mi poslali na mail i odlučiti ako su to ti dijelovi i ako vrijede tih novaca!
Kao prvo ja nisam nikoga odpilio nego je netko mene na što sam ja reagirao! :dontknow: :dontknow:
Pa bi zamolio ,ako netko zna(prijateljski raspoložen) ;D gdje kupiti regulator napona po manjoj cijeni od 400 kn? :help: :help: :help: :help:
Unaprijed hvala!
duplyman:
može lock :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju