Ostalo > Svijet računala i mobitela

Laptop se pali kad se upali svjetlo

<< < (2/3) > >>

Aprilia97:
 :dontknow:
Ako je to normalno onda su ovi u servisu glupi? Jer su meni rekli da nije i uzeli laptop,i sad je sve normalno

karlo-sp:

--- Citat: Aprilia97 - 11 Siječanj, 2014, 15:18:59 --- :dontknow:
Ako je to normalno onda su ovi u servisu glupi? Jer su meni rekli da nije i uzeli laptop,i sad je sve normalno

--- Kraj citata ---
pa nije normalno ovo sto je tebi bilo svako 10 min se palio , meni se na sva tri laptopa sto sam imao , nakon odredenog vremena u sleep modu sami su se palili , zasto neznam  :dontknow:

replcnt:
u BIOS-u imaš sleep mod opcije, vjerovatno je uključeno ne na svjetlo nego na neki zvuk ili nešto poput frekvencije pa si isključi, to je 100%

zemo323:

--- Citat: karlo-sp - 11 Siječanj, 2014, 15:14:18 ---to vam je normalno i meni se do prije desvalo kad bi bio duze od cca 4-5 sati u sleep modu ,jel zna netko zasto mi sad kad ga poklopim jednostavno se ugasi , i kad ga ponovno otvorim pali se windows sve ispocetka  ??? , inace to mi se događa od kad je formatiran na novo instaliran win  :help:

--- Kraj citata ---
samo promjeni postavke u power managementu.. imas sa lijeve strane opciju kad se spusti poklopac.. tu stavi na sleep i onda ce ti ici u sleep

karlo-sp:

--- Citat: zemo323 - 11 Siječanj, 2014, 16:03:36 ---
--- Citat: karlo-sp - 11 Siječanj, 2014, 15:14:18 ---to vam je normalno i meni se do prije desvalo kad bi bio duze od cca 4-5 sati u sleep modu ,jel zna netko zasto mi sad kad ga poklopim jednostavno se ugasi , i kad ga ponovno otvorim pali se windows sve ispocetka  ??? , inace to mi se događa od kad je formatiran na novo instaliran win  :help:

--- Kraj citata ---
samo promjeni postavke u power managementu.. imas sa lijeve strane opciju kad se spusti poklopac.. tu stavi na sleep i onda ce ti ici u sleep

--- Kraj citata ---
sve tri opcije su bile podesene na sleep  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju