Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kak najlakše zbrisat na bolovanje?
balki:
Pa ne dokazujes privatniku nego doktorica postavi slucaj tako i guras prema HZZO-u.
Prouci tematiku, naoruzaj se znanjem i potisni emocije pa im dokumentirano administrativno yebi majku. Ovo sam ti ovak na prvu izguglo. Pronadji zadnji update "Registar profesionalnih bolesti" i nadji osnovu. Nadam se da bi mogao uspjeti. Ak izguras 100% na osnovu ovoga morat ce ti i razliku isplatit za protekli period :headbang:
PchelaUbica:
A sunce ti pa kud bi s tolkim parama 😭 al koji bi to potez bio.
Pozabavit cu se bas sa tim. Jedino sto ta bolest nije na popisu. Vec sam danas doktorici spomenuo to pa je ispalo da sam lud. kao da ne mogu to trazit zbog te bolesti
Balki caree probat cemo nesto smudrovat
Ajbt sva zracenja uzrokuju neki karcinom i maligne bolesti. A kod nas nema sta nema od kemija otrova zracenja. Ionaizirajuce, neionzirajuce , peci rade preko el mag indukcije. . Zeljezo tekuce samo po sebi zraci .
A di su legure i ostalo sto se spaljuje i topi. Sve to udises
matija84m:
Jel ti sada kasno ako su te skunuli sa bolovanja?
Ili to moze neki drugi doktor opovrgnut?
Dal sad stvarno moras na posao ako su te skinuli?
Nisam sad u toku vise kaj ti se dogodilo na kraju.
PchelaUbica:
A vidjet cemo . Moram to sve jos istrazit dobro i bit spreman .
A posto su me danas skinuli sa bol. Plan je da sutra idem na redovan ljecnicki sto firma salje jer je moj istekao. I odmah bi u drugu smjenu morao sutra . Ali cu rec doktoru da sam jos u fazi lijecenja i pojadat se kako me sve boli i da nisam sposoban za taj posao i nadat se da ce me vratit na bol. I bio sam i svojoj doktorici dosadan pa ce i ona stornirat ovo od danas pa ce ispast kao da nastavljam prijasnje bolovanje. Samo da me taj sutra ne pusti na posao i to je to. Onda ce i moja doc imat neki papir i ovi iz hzzoa.
A onda idem napadat ovo sto je balki rekao za prof oboljenje iz inata🤘
Corector:
Mrale bit ces dobro jer stitnjaca se lijeci! Nek ti otvori novo bolovanje bez prekida na drugu dg, rupa u zdravstvu koliko zelis. I dal se danas prekid moze racunati kao nastavak, treba provjerit.
Za dokazat profesionalnu bolest, moras imat odvjetnika, al dobrog, a treba se pazit da ne zajebes, primjerice ako nisi imao adekvatnu zastitnu opremu. Jspada da se ne smijes vratiti na poso inace si uj#bo.
Zelim ti brz oporavak od svih tih sranja :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju