Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kak najlakše zbrisat na bolovanje?

<< < (10/18) > >>

Oliverxxx2:
Odradi jedan dan i vrati se doktoru, nije ti dobro, vrtoglavica,mučnina, opča slabost pa nek on dokaže suprotno.Kod njih je stvar da nakon 90 ili nešto manje dana bolovanja plaču daje zdravstvo(HZZO) a ne poslodavac pa zato tjeraju nazad na posao.Ti odradi dan-dva i bolovanje kreče ispočetka.
Nekad se za takvo prekidanje bolovanja kao kod tebe išlo pred liječničku komisiju...a sad te odjebu automatski.
Drži se pčelice i budi optimista...za pobjediti bolest je jako bitno i koliko si jak u psihi...

PchelaUbica:
E upravo to. Potrosit novaca masu a pitanje je kak ce to izac na kraju. Ne vrijedi se s rogatima bost.
A ovo sto kazes to i rade. Salju na posao prekinu ti bolovanje. Da ti otvoris novo . I to me i jebe sad. Kad sam prvi put otvorio gledali su prosjek zadnjih placa.   a za novo bolovanje gledaju prosjek zadnjih 6mj isplata bolovanja.   I onda dobivas mizeriju. I to nemozes sad izbjec jer si prisilno skinut.  Zato to i rade mamicu im j****. Bitno da za lazne branitelje i ostale imaju novce a nas ko jebe treba nas sve skresat
I da pitao sam bas di je ta kontrolorka iz hzzoa sto me skida. Jel bila tu , jesam iso na komsiju. Odgovor je bio da oni to sad sve preko racunala vide i rade. Nemos vjerovat

dario007:
Oni prek racunala vide kak si ti,krasno...

Oliverxxx2:
Mislim da ti neče opet smanjiti primanja.
Bez obzira na dužinu bolovanja i prekid istog primanja bi trebala biti 70% od pune plače

PchelaUbica:
Ma jok. Ispitao sve . To su mi i u firmi rekli . Jer je prekid bolovanja napravljen i onda jer se otvara novo gledaju se primanja zadnjih 6 mj ( kojih sam bio na bol) . Znaci ici ce 70 posto od dosadasnjih 70 koje sam dobivao. Pa to nema nigdje u pm   . 
Sad sma vidio s doktoricom. Trebo bi na ljecnicki ponovo da utvrde da ne mogu nazad pa onda mozda moze stornirat ovo da mi se samo nastavi isto bolovanje.  Vidjet cemo sutra. 
Treba bit uporan samo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju