Općenito > Generalno o skuterima
bh skuter scena nije jaka kao hr al.....
Nikon:
--- Citat: te-te-ac - 17 Kolovoz, 2008, 13:11:06 ---
inace samo daj da svi zivnu sto se tice skutera ali nemojte oko stajlinga :icon_biggrin: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
haha krepat cu od smija.. odma san se sitia pimpanih opela
:toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Rossi:
--- Citat: te-te-ac - 17 Kolovoz, 2008, 13:11:06 ---acid nema vise nikakve veze s skuterima ili ???
koliko ja znam on vozi ninju tako da ga je ta furka s skuterima valjd prosla :dontknow:
inace samo daj da svi zivnu sto se tice skutera ali nemojte oko stajlinga :icon_biggrin: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
da acid sad voza ninju...ostavio se skutera...ali makar je nesto na skuteru znao ....ja gledam kod mene u Tuzli...to bi svi sa skuterima stuntali ali ..on digne 15 cm skuter od zemlje i ide 2 metra tako i on pricap o gradu da zna na zadnjem vak nak....i tako vecina...a oni i koji hoce da nauce ...cim padnu jednom ,dva puta ,vise nece ni da pokusavaju ....jer vecini su roditelji kupili skutere pa ono ako razbije valja mu najebat a sam nece ici zaradit da bi popravio nesto sto sjebe na skutu...mrsko ljudima :D koda su crnogorci (ako ima koji crnogorac bez uvrede ,sala) :laughing7:
te-te-ac:
acid je bio pravi stunter - imao je pravo preć na vecu klasu :glasses9: :icon_thumright:
zato slider i barove i picite po zadanjem :laughing7: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju