Općenito > Generalno o skuterima
Eto iz prve ruke želim znat
Rossi:
--- Citat: majic_sk - 14 Kolovoz, 2008, 02:10:35 ---
--- Citat: _nino - 14 Kolovoz, 2008, 01:58:30 ---Imao sam priliku neki dan voziti novog Runnera i zbilja je udoban, ali sto se tice voznih osobina, Derbi je car, Runner mu nije ni do cicka.
--- Kraj citata ---
ma nova aprilija sr 50 rulz...lagan skut, relativno mali i leti u zavoju...
još samo malo bolje gume, a ne ove šugave mc 16 i nema tog skuta koji te može oprat u pitanju prolaska u zavojima... :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
pricate opcenito gluposti...citiram ovaj post..a ima i jos gore jedan ovaj iznad sa Derbijem .....ti ako nesmijes i neznas uc u krivinu tebe ce oprat i neki kineski skuter u krivinama....ako ti znas lijepo zalec i smijes uc neznam lupam 70-80 u krivinu neku gdje inace ljudi ulaze sa 40-50..a ovaj iza tebe vozi R1 nekih 50km/h kroz tu kriivnu..opra ti i R1 sa skuterom u krivini jer imas vise hrabrosti i znanja od njega,normalno izlaskom na pravac bi vidio sta je R1 ...tako da je to cisto znanje i hrabrost..gledajte malo PH...likovi sa zipovima na onim malim tockovima udju brze od nekoga sa runnerom u krivinu..jednsotavno dobro pogdjen ugao pod kojim ulazi u krivinu i hrabrost nista vise....
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 14 Kolovoz, 2008, 17:14:55 ---jednsotavno dobro pogdjen ugao pod kojim ulazi u krivinu i hrabrost nista vise....
--- Kraj citata ---
i rizik
Rossi:
--- Citat: SlowRider - 14 Kolovoz, 2008, 17:18:03 ---
--- Citat: Rossi - 14 Kolovoz, 2008, 17:14:55 ---jednsotavno dobro pogdjen ugao pod kojim ulazi u krivinu i hrabrost nista vise....
--- Kraj citata ---
i rizik
--- Kraj citata ---
da,naravno i to ulazi u ovo sve :) ...kad pogledas SR,Runner,NRG ,Derbi...nema tu neke razlike sad drasticne kosto vecina govori....da ce npr sad neko sa derbijem ostavit ovog sa nrg jer kao derbi je bolji u krivinama.....sve je to isto ..ovi imaju bolje jednu stvar,ovi drugu itd...siguran sam da das nekom ko vozi PH i dobar je tamo nekog kineza a nekom ko se vozi po cesti normala svaki dan GP1 npr ...i sad da se trkaju po cesti gdje su samo krivine ..da ce ovaj puno brzi bit u krivinama sa kinezom i sve..jednsotavno ..ovo gore navedeno,hrabrost,znanje,rizik...i po malo srece posluzi nekad :)
SlowRider:
Ma taj Derbi je za kur#enje i nista vise. :sleepy2:
Antares:
dobar je derbi, al pogreške kao 2 brzinomjera nekako mi djeluju neozbiljno
iako mi je mozda cak i najljepsi 50ccm skuter, nekako mi previše ide na lezaljke, a ipak je prdilica od 50ccm...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju