Ostalo > Svijet računala i mobitela
xeon 771 na 775 socket.
vekyyy:
Neznam jeli tko od vas citao ali ima jako jako jeftinih xeon procesora. To su inace serverski procesori koji su jako jaki i jeftini. Recimo proc Intel Xeon X5450 4x 3,0 GHz 12M/1333 Sockel 771 i kosta 50dolara. http://www.ebay.com/itm/171023654388
A takav quad core kada bi se uzimao kod nas ispao bi nas oko 1000kn ako ne i vise. Evo vam na ovoj stranici sta je potrebno. Kupiti jedan adapter par eura i odrezati dvije plastike na maticnoj da proc moze legnut unutra. I dobijete extra racunalo za jako jako malo novaca
vekyyy:
evo sutra stavljam procesor pa cu vas obavjestiti dali radi.
spunky:
Baš me zanima :toothy10:
vekyyy:
Ljudi nije da se hvalim ali radi :D jebeno. Dosao procesor. Digao sam novi bios sa kodovima. Naljepio adapter na procesor i odrezao 2 plastikice na maticnoj. Sve vrlo jednostavno.Stavljen procesor za 100kn a imam 4 jezgre procesor koji je 2010godine kostao par tisuca kuna. A sada on mijenja extreme quad koji isto kosta oko 1000kn polovan. A ja ga za 100kn kupio. Tako da se definitivno isplati. Ako netko zeli to uradit nek mi se javi da mu detaljno objasnim
Rox-Rab:
preko tog core temp mi pise da je temp 29 a sa programom od maticne pise da je 48, kome vjerovati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju