Tehnički kutak > Tuning skutera

HELP due+ STELANJE

<< < (5/6) > >>

dhorvat:

--- Citat: gumy - 14 Kolovoz, 2008, 00:15:12 ---neismijavam vas, neg se sprdam malo.. nemoj sve shvačat ozbiljno ;) pa moguće da skuteri isto idu, ali sigurno nisu na istim okretajima obadva

--- Kraj citata ---

jesu!! Onaj osjećaj kad se pogode dva ista zvuka ... al na kratko, njemu ubrzo počnu okretaji rast, a ja ode naprijed. Idu isto samo iz razloga jer su njemu gume prazne i jer mu je remen u banani. Inače bi me oderal ko neki dan nexus 500 sa pola gasa  ;D

Onda OK, neću ono shvatit za ozbiljno  :toothy9:

malaguti f12:
A jbg. plako decki skupljaju se pare za spuh i remen dotad cemo se vozit
s didrekom

dhorvat:

--- Citat: malaguti f12 - 14 Kolovoz, 2008, 10:40:38 ---A jbg. plako decki skupljaju se pare za spuh i remen dotad cemo se vozit
s didrekom

--- Kraj citata ---

danas je bilo jebeno se vozit...  :icon_biggrin: Ti s didrekom ja sa Aeroxicom serijska spulja i rolice, i vozim se uz tvoje ubrzanje na pol gasa  :toothy9:

To je šparanje  :glasses9:

malaguti f12:
jbg, kad me kocio cilindar ispod sica :happy3:

srx:

--- Citat: malaguti f12 - 12 Kolovoz, 2008, 22:52:09 ---prvo pozz ekipa e ovak imam malagutia f12 pa sam ga odlucio malo nafrizirat gore imam tp due+, rms radilica polirana klipnjaca,delorto22karb,malossi multivar 5.1gr,polini speed cluch crveni feder i nazalost leovince zx pa bas nisam zad. kak ide jel ima ko kakav savjet
[/quot

druze gdje se tebi nalazi broj motora....imam broj sasije ali nemogu naci br motora..aj ako znas javi mi na msn..
[email protected]
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju