Ostalo > Razne offtopic teme :)
2014 kalendar
KresoZx:
makar da bude neka digitalna verzija ove godine pa da se za iducu skupi lova prije pa da se da u tiskanje da niko ne ostane s 500 kalendara doma :dontknow: :dontknow:
shadow:
mislio sam i na to.TO ce biti stolni kalendar onaj i samo kupis malo deblji papir,ispises, izrezes i savines :headbang:
KresoZx:
--- Citat: shadow - 14 Siječanj, 2014, 20:32:45 ---mislio sam i na to.TO ce biti stolni kalendar onaj i samo kupis malo deblji papir,ispises, izrezes i savines :headbang:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy:
odlicna ideja bez ikakvih mana ko oce nek si isprinta ko nece nemora da se ne zaje*avas bezveze kad ti 50 ljudi kaze da bi kupili kalendar ti napravis 50 primjeraka i onda prodas sam 5
shadow:
--- Citat: KresoZx - 14 Siječanj, 2014, 20:37:55 ---
--- Citat: shadow - 14 Siječanj, 2014, 20:32:45 ---mislio sam i na to.TO ce biti stolni kalendar onaj i samo kupis malo deblji papir,ispises, izrezes i savines :headbang:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy:
odlicna ideja bez ikakvih mana ko oce nek si isprinta ko nece nemora da se ne zaje*avas bezveze kad ti 50 ljudi kaze da bi kupili kalendar ti napravis 50 primjeraka i onda prodas sam 5
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Pulss:
Neznan koje je to god bilo, jeli 2012 ili 2013, isto stolni kalendar, taman za A3 ili A2 format. jebeno dobro je izgleda!
Slike od par vrhunskih skutera, a okolo standardne igracke, piskarala i mjere MS Čunera. ;D
Da bog da ovaj bia i bolji od tog :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju