Ostalo > Razne offtopic teme :)
2014 kalendar
Reponja:
--- Citat: Peksy - 28 Siječanj, 2014, 20:02:16 ---Dode zensko na forum i s jednom jebeno* porukom sve vas ujebe......niste normalni jbt :confused5: :laughing7:
--- Kraj citata ---
A baš mi se to vrti po glavi... Uhebala nam pederbal ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: fleky911 - 29 Siječanj, 2014, 13:14:59 ---
nisam pod pratnjom :toothy12: ja sam ju zapravo pozvao da dođe na forum jer sam sazano da se Bero oženio pa reko sad smije ;D
--- Kraj citata ---
Da,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... i prije je ona mogla doci!!!!
:drunken_smilie: :drunken_smilie: ;D
Dapace dobro dosla je svaka zenska (jos ako je dobra,mojoj sreci nikad kraja :drunken_smilie: ),bolje i to nego sve sami pederi!!!!
E sad kako bi onaj dio napaljenog foruma reagirao,to je vec neka druga tema o kojoj bi se moglo pisati!!!
:glasses9: :glasses9:
Maya991:
--- Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 19:11:22 ---Vozim Spidfajta i mogu si dopustiti takve stvari :D
--- Kraj citata ---
ne umišljaj si :toothy9:
hahaha bero kralj, čitala sam prije komentare tvoje pa sam umirala od smijeha ;D
a baš ste se uzjebali, nisam mislila napraviti takvu paniku, samo lijepo kažem, alii ajde svašta se tu da pročitati :toothy12:
nisam klon ničiji i nikome ništa ne branim niti pratim, samo želim biti dio ovog svega, ako mi dozvolite i ako me prihvatite, bacam se u trkače vode, pa eto želim savjete i pomoć možda nekada i nova prijateljstva i jednostavno fora mi je forum :icon_thumright:
fleky911:
--- Citat: Maya991 - 31 Siječanj, 2014, 23:19:17 ---
--- Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 19:11:22 ---Vozim Spidfajta i mogu si dopustiti takve stvari :D
--- Kraj citata ---
hahaha bero kralj, čitala sam prije komentare tvoje pa sam umirala od smijeha ;D
a baš ste se uzjebali, nisam mislila napraviti takvu paniku, samo lijepo kažem, alii ajde svašta se tu da pročitati :toothy12:
nisam klon ničiji i nikome ništa ne branim niti pratim, samo želim biti dio ovog svega, ako mi dozvolite i ako me prihvatite, bacam se u trkače vode, pa eto želim savjete i pomoć možda nekada i nova prijateljstva i jednostavno fora mi je forum :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eto vidiš eladio :toothy12:
SF2 Freak:
--- Citat: Maya991 - 31 Siječanj, 2014, 23:19:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Hahah kladim se da te napeglam sa svojim SF-om ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju