Ostalo > Razne offtopic teme :)
2014 kalendar
Tomi_ZG:
Grale otvorio pandorinu kutiju :toothy12:
Koliko sam ja skužio cura se našla uvrijeđena jer su se neki žalili čiji to rox zauzima kalendar a nije s foruma,a njoj je to malo zasmetalo.
Jbt pa ja nemrem pogledat svoj runner ni kad ga moram vozit,a kamoli da ga još na nekom kalendaru posred sobe gledam :drunken_smilie:
fleky911:
--- Citat: Grale - 28 Siječanj, 2014, 19:34:04 ---Šta ste se uzbudili odma?
I da dobro si reko, Moj skuter, a nije tvoj...
A već ako se biraju neki lijepi skuteri, ako već bude aerox, nek to bar bude s Piaggio masinom :toothy12:
I nije u duhu foruma jer je nov, a to je rijetkost vidjet tu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa barem nije ditek :toothy12:
pa da odma ga treba razhebat i raskopat :icon_thumright:
a jbg nov je da, nemogu svi imat aprilu :icon_biggrin:
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Siječanj, 2014, 19:38:58 ---Grale otvorio pandorinu kutiju :toothy12:
Koliko sam ja skužio cura se našla uvrijeđena jer su se neki žalili čiji to rox zauzima kalendar a nije s foruma,a njoj je to malo zasmetalo.
Jbt pa ja nemrem pogledat svoj runner ni kad ga moram vozit,a kamoli da ga još na nekom kalendaru posred sobe gledam :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
skuter je na forumu skoro od onog dana od kad je kupljen
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,67628.0.html ;)
P.s Grale bez ljutnje šalim se ja ...dobra je i aprilia ( moro sam te sad utješit nekak :toothy12: ) šalim se al sad stvarno :icon_thumright:
Peksy:
Dode zensko na forum i s jednom jebeno* porukom sve vas ujebe......niste normalni jbt :confused5: :laughing7:
B.E.R.O.:
hi hi.....
;D
... imam ti ja jedan prijedlog,natrpaj sto vise skutera da nebi netko bio ostecen.
Moze stati svaki,nema ih toliko puno.
:icon_thumright:
fleky911:
--- Citat: B.E.R.O. - 28 Siječanj, 2014, 20:08:23 ---hi hi.....
;D
... imam ti ja jedan prijedlog,natrpaj sto vise skutera da nebi netko bio ostecen.
Moze stati svaki,nema ih toliko puno.
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bero legendo tebe sam čeko u ovoj temi :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju