Ostalo > Razne offtopic teme :)
2014 kalendar
SF2 Freak:
--- Citat: fleky911 - 28 Siječanj, 2014, 19:04:51 ---
--- Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 18:40:29 ---
--- Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33 ---Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum.
Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru :dontknow:
...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu.
Hvala na ljubaznosti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno :happy3:
--- Kraj citata ---
e mir dečko :icon_thumright: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Vozim Spidfajta i mogu si dopustiti takve stvari :D
fleky911:
--- Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 19:11:22 ---
--- Citat: fleky911 - 28 Siječanj, 2014, 19:04:51 ---
--- Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 18:40:29 ---
--- Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33 ---Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum.
...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu.
--- Kraj citata ---
Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno :happy3:
--- Kraj citata ---
e mir dečko :icon_thumright: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Vozim Spidfajta i mogu si dopustiti takve stvari :D
--- Kraj citata ---
cekam od Maje odgovor na ovo tako da se mogu dobro nasmijat :icon_thumright: :icon_biggrin:
Lenko:
--- Citat: fleky911 - 28 Siječanj, 2014, 19:11:14 ---
--- Citat: Lenko - 28 Siječanj, 2014, 19:07:27 ---
--- Kraj citata ---
Sujeta, antireklama, papućenje, zamena teza...stvarno mi nije jasno šta je pesnik ovim hteo da kaže...neviđeno do sad !!!
--- Kraj citata ---
meni nije jasno što si ti hteo da kažeš ;D
--- Kraj citata ---
Ako ne shvataš suštinu, neka ostane tako...
Pulss:
Neznas ti fleky za sta su ljudi ode sposobni dode li do smijanja il ruganja, nece ti bit smisno vise :icon_biggrin:
Peksy:
--- Citat: Pulss - 28 Siječanj, 2014, 19:17:58 ---Neznas ti fleky za sta su ljudi ode sposobni dode li do smijanja il ruganja, nece ti bit smisno vise :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju