Ostalo > Razne offtopic teme :)
2014 kalendar
Maya991:
Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum.
Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru :dontknow:
...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu.
Hvala na ljubaznosti :icon_thumright:
Tomi_ZG:
:toothy12:
Pulss:
--- Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33 ---Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum.
...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu.
--- Kraj citata ---
Krivo si shvatila, ne smeta nikom tvoj rox na kalendaru. Nego to sta na kalendaru nema puno skutera, a tako ni gumijevog roxa(must have). ;D
Dobrodosla :icon_tongue:
SF2 Freak:
--- Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33 ---Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum.
--- Kraj citata ---
Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno :happy3:
shadow:
--- Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 18:40:29 ---
--- Kraj citata ---
Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno :happy3:
--- Kraj citata ---
hmmmm...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju