Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 05 :) - new edition!
dachi:
danas malo poturpijani blokovi da stane OR polutka..morat cu jos malo dremelom poturpijat dekl getribe jer na to mjesto di zapinje nisam mogo s brusilicom :D i jedan savjet da se ne mucite previse ak budete radili, uzmite tempere ili nesta slicno,i namazite rubove polutki da pomocu toga vidite di zapinje,ja sam turpijo ih pola sata i riba riba itd,i malo tempera i viidim di zapinje i ajmo gas :D
dachi:
stigo novi dio dijelova :D dosle brtve,set rolica i led stop svjetlo.
danas ce bit sastavljanje,rezanje zadnje maske radi stopa itd,polako pripreme za SH :toothy10:
takoder cekam da bratic from minken dode ovih dana da mi far donese,pa cu najvjerovatnije otic vidit one leće i spojit i ostavit 15-20min da vidim dal se grije,ako se grije,icu na onu ljubinu opciju sa onim sijalicama koje je on sebi stavio i eto..
fleky911:
moro si brusit deklo getribe za or polutke? pa jel su veće od 128mm?
dachi:
da,cak jedan mali dio nisam mogo jer mi se biax pokido i krknio gore i ono se nakon 1min u leru poravnalo :D
polutke su za pia masine al pase i vamo hah :D probo sam znaci OR polutke,ljubicasti centralni i pia serijsko kvacilo,remen mi uopce nece da okrene :dontknow: i onda OR polutke s malossi fly mojim i zutom centralnom,radi,al mi je dosta slabija krajnja,trebo bi tu OR remen posto ovaj je dosta duboko u polutkama?
dachi:
da se javim nakon mjesec dana, skuter obojan i sitnice porjesavane.
Pripasan do kraja zadnji kraj,stop svjetlo takoder, doso drugi far i ono najvaznije - obojan.
Stare slike vise manje ima ih gore,vrijeme je za nove :D (Posebno hvala Marku iz dipped cars-a koji mi je ove crne maske BESPLATNO dipp-o)
Komentari dobrodosli :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju