Tehnički kutak > Tuning skutera
Protok zraka kroz deklo!
pitaNS:
a moram da pitam što bi to uopšte radio kad je kod runnera hlađenje prenosa dobro rešeno...
Zašto imaš potrebe da još više hladiš prenos ? ? ?
andre@26:
--- Citat: pitaNS - 13 Kolovoz, 2008, 15:10:48 ---a moram da pitam što bi to uopšte radio kad je kod runnera hlađenje prenosa dobro rešeno...
Zašto imaš potrebe da još više hladiš prenos ? ? ?
--- Kraj citata ---
Jer mi je dosadno pa neznam sta bi izmišljao još. :laughing1: :laughing6: :drunken_smilie:
Možda ce bolje vrtijet ako je hladniji. :dontknow:
sanatorium:
ej ne mora da kupujes i zamenujes ta plastika samo skini to crevo i imatces nesto slicno kao kod ova PIAGGIO gore
dhorvat:
--- Citat: andre@26 - 12 Kolovoz, 2008, 17:07:07 ---Evo zanima me jedna mala stvarčica vezana za protok zraka kroz deklo, molio bi da mi netko to stručno :help: obijasni dali može to ili ne.
Umjesto ove gume kuda ulazi zrak u deklo
--- Kraj citata ---
Jedno pitanje...
Htio bih rješiti hlađenje varia na način kako je prikazano na slici jer se vozim i po kiši i po prašini tako da nemogu samo rupe bušiti.
Gdje je spojen usis u dekl a gdje izlaz? I jel to uopće moguće napravit na 50ccm Aeroxici?
vpucko:
vozim se i ja po kisi i prasini a imam izbuseno i NEMOZE se nista dogodit, prasine kao da nema od remena ??? pogledaj dekl crn je cijeli, a voda i ako ti slucajno uleti stogod unutra isparit ce u roku odma!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju