Ostalo > Razne offtopic teme :)
Udarni odvijac einhell 12V
steeef:
neznam ja kak ti to more izgledat na videu il slici..ja imam taj einhel od '05.g i stalno je u funkciji od onda..neznam ni sam kolko do sad je prešarafil variomata,kotaša,glavčina i sveg ostalog i dela još uvijek ko i prvog dana..
jedino mi se sjebal kabel na korokodilki pa sam moral to sredit,zalemil druge žice danas (tj maloprije) i opet ko nov..
ako je namjenjen skidanju kotača na autu onda neznam kak nemre služit na skuteru,još je praktičan kad radi na 12v.
to je stari kupil u pevcu i platil ga je oko 150 kn..
taj pištolj je razlog kaj si nikadnisam kupil penumatskog,a dok god me ovaj služi izgleda da ni nebudem.
--- Citat: balicdim - 28 Prosinac, 2013, 08:58:06 ---ovo je odlična stvarčica, a ako nemaš neki rezervni aku uvijek postoji ebay i raznorazni pretvarači
kao npr ovaj
http://www.ebay.com/itm/Car-Charger-USB-Adapter-Wall-AC-to-DC-Car-Converter-/130490194843?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item1e61d25b9b#ht_2787wt_956
--- Kraj citata ---
btw fala za ovo,bil sam ljen tražit :P
anabellas:
12 kn kosta pretvarac taj , dobro da ga je decko naso ;)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
balicdim:
čim sam vidio da nema zidni, sjetio sam se ovog pretvarača, i normalno kinezi imaju rješenje a sve probleme ;D
pretvarač nije problem kupit ali je pištoj već druga priča nemam za rolice a ne za pištolj :toothy3:
anabellas:
--- Citat: balicdim - 29 Prosinac, 2013, 13:24:10 ---čim sam vidio da nema zidni, sjetio sam se ovog pretvarača, i normalno kinezi imaju rješenje a sve probleme ;D
pretvarač nije problem kupit ali je pištoj već druga priča nemam za rolice a ne za pištolj :toothy3:
--- Kraj citata ---
doc ce pare ne brini :D obavezno cu s multimetrom provjerit pretvarac prije upotrebe jer ne vjerujem 100% kineskoj jeftinoj elektronici :D
anabellas:
Evo stigao danas odvijac. Pošto ga koristim sa izvorom napajanja koje nije akomulator treba mu duže da se zavrti ali jednako dobro odsarafljuje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju