Ostalo > Razne offtopic teme :)

Udarni odvijac einhell 12V

<< < (4/15) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: anabellas - 27 Prosinac, 2013, 17:42:40 ---pito sam danas u pevecu dal imaju pistolja udarnih elektricnih kazu da su iamli prije koju godinu al da ih nisu vise narucivali.. uzo sam barem gedore komplet 160 kn LUX na popustu oko 40% pa ak nekom treba :)

--- Kraj citata ---
ja si moram uzet set račni (malu,veliku i srednju), i one zglobne nastavke...
a ovaj pištolj,to kad vidim kod tebe kak radi,onda si ga budem i ja uzel ak bude dobar  ;D

Grale:
Da, eto neno i ja seremo da valja ::)

anabellas:

--- Citat: zrakoplovac - 27 Prosinac, 2013, 20:28:05 ---
--- Citat: anabellas - 27 Prosinac, 2013, 17:42:40 ---pito sam danas u pevecu dal imaju pistolja udarnih elektricnih kazu da su iamli prije koju godinu al da ih nisu vise narucivali.. uzo sam barem gedore komplet 160 kn LUX na popustu oko 40% pa ak nekom treba :)

--- Kraj citata ---
a ovaj pištolj,to kad vidim kod tebe kak radi,onda si ga budem i ja uzel ak bude dobar  ;D

--- Kraj citata ---

dolazi za 5-7 radnih dana pa doleti :D  300 kn ispadne

usput mi dolesi 34 gedoru za lamelu  ;D

zrakoplovac:

--- Citat: Grale - 27 Prosinac, 2013, 20:29:04 ---Da, eto neno i ja seremo da valja ::)

--- Kraj citata ---

slabo mi to nekak djeluje, ko igračka spram ovog iz prvog posta :dontknow:

zrakoplovac:

--- Citat: anabellas - 27 Prosinac, 2013, 20:40:22 ---
--- Citat: zrakoplovac - 27 Prosinac, 2013, 20:28:05 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

dolazi za 5-7 radnih dana pa doleti :D  300 kn ispadne

usput mi dolesi 34 gedoru za lamelu  ;D

--- Kraj citata ---
imam francuski ključ za to koji je bil max. 32,al sad je izbrušen na 34  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju