Ostalo > Svijet računala i mobitela
the china brand phone inew v3 PREVIEW
formoz:
ovaj cubot one koji sam gledao kosta 198$ , a sa banggood imam jedno iskustvo, ne bas ugodbo. kupio jaknu, dosla skoro nakon 2 mjeseca, mala mi brat bratu 4 broja a na tablici u cm mi je odgovarala. kad je stigla rukavi do lakta
balicdim:
još je onda pandawill najbolja opcija i pri svakoj kupnji dobivaš kupon za iduću (naravno ogradili su se za određenu minimalnu sumu)
cubot, thl, zoppo, jiayu i kojekakvi xzfrk marke su kod nas nepoznanica ali čim se malo izgoogla vidiš da to i nije loše, jedno je problem garancija koju svi gledaju kao da nečemu služi
ako već netko misli izdvojit 4-5000 kn za mobitel, rađe bi uzeo 4-5 kineza i imao ih u rezervi kao garanciju nego da dam tu sumu za jedan mobitel tipa gejfona
imao sam mobitel koji je bio u garantnom roku od 2 godine 10 ak puta u servisu i u svaki put neki drugi problem, pucala je veza, krčio mikrofon, kontakt punjača riknio, gubio se signal, touch/digitizer se zablesirao 3 puta, nestanak slike ne LCD-u 2 puta, SIM modul je zaštekao, i to je bio zadnji kvar pa su se odlučili dat novi koji sam odmah prodao (Xperia x10)
u svaki put sam dobivao neke kikiriki zamjenske koji nemaju ni 3g a kamoli touch ili kameru preko 3mpx
tužio sam se kod udruge potrošača, no jedini odgovor je bio tipa: dok je uređaj pod garancijom tvrtka koja vam je prodala mobitel vam nije dužna dati novi uređaj, to je sve stvar politike poslovanja iste (neke imaju foru nakon 3 puta daju novi)
Mr J:
Vidim da se raspravlja o China telefonima... Ako želite stvarno kvalitetan telefon koji je u rangu Iphonea i Samsunga Galaxy S4 onda svakako toplo preporučam Oppo Find 5 http://europe.oppostyle.com/.
Telefon je sam vrh kada su u pitanju kineski telefoni. Kupio ženi i stvarno prezadovoljan! (inače Oppo proizvodi Hi-Fi Blu-Ray playere tako da im kvaliteta nije nepoznat pojam)
ivano_007:
Malo je preskup za naše pojmove taj Oppo :redface:
Ja u utorak samo da prebacim sredstva, naručujem Tronsmart TS7 sa geekbuyinga (za strica) pa ćemo vidjeti.
ivanm:
pa baš, za 300 eura uzmeš S3 ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju