Općenito > Generalno o skuterima

dilema auspuh

<< < (4/9) > >>

dino_sk:
Serijski (Piaggio) variomat je tesko postelat kak spada. Kad i uspijes, imas problem nakon 80 km/h jer on te brzine jednostavno ne poznaje. Sve preko 80 km/h je postignuto visim okretajima (prevrtavanjem). 

tebi ide kazaljka do 80 :toothy12: :toothy12:

majic_sk:

--- Citat: dino_sk - 15 Kolovoz, 2008, 03:07:12 ---Serijski (Piaggio) variomat je tesko postelat kak spada. Kad i uspijes, imas problem nakon 80 km/h jer on te brzine jednostavno ne poznaje. Sve preko 80 km/h je postignuto visim okretajima (prevrtavanjem). 

--- Kraj citata ---
šta tebi vrijedi šta ti pokazuje do 188 kad si sporiji od mene :toothy12: :toothy12:

p.s. alfa može answer :)

dino_sk:

--- Citat: majic_sk - 15 Kolovoz, 2008, 03:14:34 ---
--- Citat: dino_sk - 15 Kolovoz, 2008, 03:07:12 ---Serijski (Piaggio) variomat je tesko postelat kak spada. Kad i uspijes, imas problem nakon 80 km/h jer on te brzine jednostavno ne poznaje. Sve preko 80 km/h je postignuto visim okretajima (prevrtavanjem). 

--- Kraj citata ---
šta tebi vrijedi šta ti pokazuje do 188 kad si sporiji od mene :toothy12: :toothy12:

p.s. alfa može answer :)

--- Kraj citata ---
a cuj nema sta aprilia rulzzzzz :headbang: :headbang:

mhr-team:

--- Citat: majic_sk - 15 Kolovoz, 2008, 02:56:58 ---alfa evo ti video mog ubrzanja pa mi reci da li je meni realno potreban mutlivar

--- Kraj citata ---

hehehe... sta ti je neko izletiopa ono na kraju !"woooooow" :D :D :D

3alfa3:

--- Citat: majic_sk - 15 Kolovoz, 2008, 02:56:58 ---alfa evo ti video mog ubrzanja pa mi reci da li je meni realno potreban mutlivar

--- Kraj citata ---

Ne znam koji su okretaji u igri, ali zvuci OK kroz ubrzanje.
A kako je na krajnjoj brzini? Jesu visi okretaji od ovih?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju