Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
roline i gljiva na runner vxr 200??
nrg123:
danas sam stavio 10g roline i plavi polini centralni i ful mu treba dugo da krene a na uzbrdici da ni ne govorimo i vrti se na 8000 okretaja.je zna ko u cemu je problem??
karlo-sp:
--- Citat: nrg123 - 28 Prosinac, 2013, 16:40:32 ---danas sam stavio 10g roline i plavi polini centralni i ful mu treba dugo da krene a na uzbrdici da ni ne govorimo i vrti se na 8000 okretaja.je zna ko u cemu je problem??
--- Kraj citata ---
stavi seriski centralni kako ti je receno i te 10 g rolice koje imas i to bi trebalo bit to donekle...
nrg123:
znaci to zato jer se vrti na 8000 to je zbog plavog centralanog??
karlo-sp:
--- Citat: nrg123 - 28 Prosinac, 2013, 17:43:06 ---znaci to zato jer se vrti na 8000 to je zbog plavog centralanog??
--- Kraj citata ---
nisam te razumio , na krajnjoj se vrti toliko ili mu treba toliko da krene ?
michelm123:
--- Citat: nrg123 - 20 Prosinac, 2013, 14:37:43 ---zanima me koliko bi dobio ili bi izgubio da stavim malossi gljivu na vxra?? molio bih vas pomoc oko rolina jer da nemoram bacat pare i stalno ih kupovat,ovako na motoru je stavljen klip cilindar od 200 i prijenosi od vxra i jos je deak auspuh na njemu pa me zanima koje roline otprilike da stavim uz plavi polini centralni. ???
--- Kraj citata ---
gljiva nula bodova... ja na bev imam kuglice 9.3 g jer mi je vario od 125 ... i ide odlicno.. i stavis jos crvene federe na kvacilu i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju