Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR70 High End
Ceki21:
moze slika ispuha ? ;)
pitaNS:
tu je sve u popisu setupa koliko vidim...Ovo bi trebalo ići jako dobro ako se uštela kako spada...možeš očekivati 20+ konja u zavisnosti koliko je taj cilindar urađen, to bih voleo da vidim!
ako se nisi opremio diznama i iglama i pilot diznama, požuri...Predlažem ti da uzmeš i igle za razbušivanje dizni jer ćeš sa tim pre ili kasnije isplatiti taj set dok nađeš diznu koja ti najviše odgovara...
po meni ne znam kakv je taj Doppler usis ali svakako zaostaje za ostalim popisom delova...Pošto vidim da nisi sveukupno štedeo nabaci onda i Tassinari usis!!! :icon_biggrin:
pretpostavljam da su zadnje Polini polutke OR, jer nigde ne piše...
brteam9:
I ja se nadam da cu biti zadovoljan kako ide ;) budem nabacio par slika cilindra pa da se vidi.
Ovaj set za razbusavanje dizni sam i htio kupit samo neznam gdjee ga ima uopce za uzet, planirao sam Tassinari uzet i to je u planu jos uvijek;)
A sto se tice polutke i ona je OR (128) :icon_thumright:
brteam9:
Evo imam zasad samo jednu sliku tek toliko da ne ostane na rijecima,a ostale slike se nadam za vikend,evo jedna slika masine zasad :) tu nije druga struja na ovoj slici niti dosta dijelova ali evo okvirno
Aprilia sr70:
Fino,fino... :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju