Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR70 High End

<< < (10/12) > >>

pitaNS:
Pratio sam projekat ali nisam video da si ga pokrenuo...nisam sad skontao jel cviknuo evolution ili nije?? a što se tiče polovnih delova na ovakvom setupu nemaju šta da traže, mora biti sve tip top ako hoćeš da radi...Kolika ti je radna temperatura uz ganjanje??

što se tiče vodene pumpe, jeste da fabrička vrti vodu kao luda na 13.000rpm ali pitanje je trajnosti...teraj ali verovatno ćeš morati nabaviti električnu..

skuteru fali da se dotera vizuelno ali to su stvari koje možeš napraviti kad skockaš mašinu da ide kako treba...

fleky911:

--- Citat: bigfan - 14 Veljača, 2014, 22:19:13 ---ja sam lijepo steefu rekao da se nebi ciganio za feder koji sutam po garazi prijatelju i da cu drage volje to srediti,i poslati ti kakve god zelis i koliko god zelis,jos da nisam dobio blok na facu  :dontknow: slobodno daj adresu u box tu pa cemo odmah to rijesiti

--- Kraj citata ---

blok od mene na fejsu nisi dobio sigurno jer sam gledao jesi aktivan tamo dok mi djelovi nisu stizali.
znam da si to reko ali ne razumijem zašto ih nisi onda poslao  :icon_scratch:
nemoj zamjerit na spamu nemam se namjeru prepirat s tobom samo me zanimalo   :toothy12:
btw lajkam cijeli projek,t a pogotovo boju i vilice  :icon_thumright:

bigfan:

--- Citat: pitaNS - 14 Veljača, 2014, 23:02:05 ---Pratio sam projekat ali nisam video da si ga pokrenuo...nisam sad skontao jel cviknuo evolution ili nije?? a što se tiče polovnih delova na ovakvom setupu nemaju šta da traže, mora biti sve tip top ako hoćeš da radi...Kolika ti je radna temperatura uz ganjanje??

što se tiče vodene pumpe, jeste da fabrička vrti vodu kao luda na 13.000rpm ali pitanje je trajnosti...teraj ali verovatno ćeš morati nabaviti električnu..

skuteru fali da se dotera vizuelno ali to su stvari koje možeš napraviti kad skockaš mašinu da ide kako treba...

--- Kraj citata ---
Nije cviknuo niti nista to je bila sala niti je ista polovno ;) ici ce elektricna i sve ovo je samo za probu,
Fleky hvala ;) imas PM

pitaNS:
Kolika ti je radna temperatura?

skuteri_zg:
Ljepi  skuter :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju