Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR70 High End

<< < (5/12) > >>

Josip-98:
koji je ovo sugavi volan daj mici ovo  ostalo je sve odlicno al volan nikakooooo

walkay:
Svaka cast, ali jedan hladnjak nece biti dosta, pregrijavat ce ovako.

bigfan:

--- Citat: Josip-98 - 03 Veljača, 2014, 21:02:11 ---koji je ovo sugavi volan daj mici ovo  ostalo je sve odlicno al volan nikakooooo

--- Kraj citata ---
jbg taj sugavi volan kosta 200eura i nema boljeg na trzistu sto se tice stelanja,razmisljao sam serijski volan pofarbat u bijelo al ovo je ipak prevagnulo  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Walkay-hvala na savjetu  :icon_thumright: pregrijavat se nece,istina da ce temp. biti vise nego sto bi trebala ali ne igra mi bas ulogu jer neizvlacim zadnji atom snage iz kita nego ce biti za vikend malo Sljeme i po kvartu kad nema kolega policajaca  :icon_thumright:

walkay:
Sve 5, ali ne znam ja nebi tako vozio, pitaNS ima slican projekt i cijelo vrijeme se mucio sa pregrijavanjem, dok nije stavio veci hladnjak. Kazem ti iz iskustva posto vozim trke i znam kako se meni ponasao trkaci Skipper dok nisam stavio jos jedan hladnjak. Ako mozes ubaci dolje iza prednjeg kotaca hladnjak od Runnera i bit ce super.

dachi:
kakav to volan mora bit da je od 200€,po meni cisto pre*eravanje (bez uvrijede)

i kakva je ovo boja bocnih? ne vidim tocno bas :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju