Ostalo > Svijet računala i mobitela
Novi komp: kupnja polovnog, kupnja po dijelovima (novi/polovni)?
neckheneck:
Ja prije godinu dana otišao u dućan, rekao svoje želje, za što ću ga pretežito korisitit i novčani limit, oni mi napravili konfiguraciju tj ponudu kučišta, prihvatio ponudu i sastavili su mi takvo kučište. Garancija je po djelovima (nije garancija kao kada kupiš gotovo kučište koje imaju u ponudi)
Na neke djelove mi garancija duža nego kučište koje su oni prodavali u kompletu :toothy12:
Ja zadovoljan :toothy9:
U većini trgovina to možeš napraviti...
vekyyy:
evo nasao sam ti na pcexpert forumu. i imat ces jeben komp
Ploča: Asrock B75M-GL R2.0
Procesor: Intel Core i5-3330
Memorija: DDR3 PC1600 4GB CL11 Crucial
Grafička: Palit GeForce GTX 650 Ti BOOST (1024MB GDDR5)
Napajanje: XFX ProSeries 450W
=3 272,00 kn, besplatna dostava, na tu cifru ide 3% popusta za članove foruma (navesti pri registraciji da si član - napisati nick na forumu), dućan je www.uzishop.hr
Infernus:
Hvala :)
White:
--- Citat: vekyyy - 21 Prosinac, 2013, 10:46:59 ---evo nasao sam ti na pcexpert forumu. i imat ces jeben komp
Ploča: Asrock B75M-GL R2.0
Procesor: Intel Core i5-3330
Memorija: DDR3 PC1600 4GB CL11 Crucial
Grafička: Palit GeForce GTX 650 Ti BOOST (1024MB GDDR5)
Napajanje: XFX ProSeries 450W
=3 272,00 kn, besplatna dostava, na tu cifru ide 3% popusta za članove foruma (navesti pri registraciji da si član - napisati nick na forumu), dućan je www.uzishop.hr
--- Kraj citata ---
definitivno se isplati :icon_thumright:
sfreak:
imam isti problem kao i ti, nekad sam znao komponente, danas nemam blage veze vise koliko toga ima na trzistu, odnosno prestao sam pratit...
ima na netu benchmarka za procesore i graficke pa se nekad po tome ravnam...nedavno sam uzeo novi (polovni) komp koji mi je uletio za dobru cijenu, pa bi se trebalo malo vise prisilit za pracenje novosti oko komponenti jer ako nista sad bar imam neku bazu za nadogradju u buducnosti...
moj odgovor na pitanje bi bio da se vise isplati uzet polovne komponente, imam par prijatelja koji su na taj nacin prosli daleko jeftinije, a mogu to potvrdit iz iskustva...
meni je uletio frend sa dobrom ponudom, malo sam pitao ostale koje poznam a da se kuze u to i potvrdili su mi dobru kupnju...to je sljedece:
AMD Phenom II X6 1055T
16GB RAM-a (4x4 GB)
XFX Radeon HD 6870 1GB
ASRock M3A770DE
1TB HD
XFX 550W napajanje
to je ovako bitnije, i uz to Philips 21.5" led monitor i logitech g15 tipkovnica...sve za 3500kn, i vecina komponenti je jos imala/ima vazecu garanciju par mjeseci...
tako da mislim da se moze nac dobra ponuda, ali kako to obicno bude, mozda treba malo i pricekat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju