Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet problemi sa NRG-om
alexm:
Nije bas na vrhu cilindra nego sa strane (barem meni) ali odmah mi je pocela voda teci....uglavnom....kada skinem vijak cilindra pocinje mi izlaziti antifriz, pa vec kad sam morao se zajebavati nesto sa auspuhom pustio sam da iscuri cijela i vratio vijak. Vratio sam tekućinu i to je to. Ali opet mi se grije....ne smeta mi previse jer zivim u malom gradu, ali da moram negdje dalje ne mogu...Od kada je multivar gore je ta situacija, probat cu vratiti original vario pa cemo vidit premda mislim da vario nema veze
Micky_Slick:
Mozda nije termostat u redu,mozda se otkacila zica sa njega...
A to sto gubis kretaje,mozda si ih shebo sa variom.. :icon_scratch:
alexm:
Ne vjerujem da je termostat zato jer kad se zagrije skuter osjeti se razlika u voznji, kao sta sam rekao...umire, prije sa kitom i replicom sam znao 30 km full gas držati i nista, kazaljka od temp je bila malo podignuta, tako da nemam pojma koji vrag.
Igor82:
kada skinem vijak cilindra pocinje mi izlaziti antifriz, pa vec kad sam morao se zajebavati nesto sa auspuhom pustio sam da iscuri cijela i vratio vijak. Vratio sam tekućinu i to je to. Ali opet mi se grije....
Ali kad neko nezna osnove zasto prčka vise štete če si napraviti nego koristi.
Gle ispustio si vodu vratio vijak i natočio si antifriz i opet nisi nis napravil. taj vijak moras stegnuti kad curi cista voda bez zraka! :angry7:
alexm:
vijak cilindra stegnut, stavio sam tekućine do čepa i odvrnuo vijak cilindra, izasao zrak, stegnuo sam nazad, išao se vozit i 0 bod.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju