Općenito > Propisi
Superkombi
Tomi_ZG:
--- Citat: Reponja - 16 Prosinac, 2013, 15:12:17 ---Prvo i osnovno, nisam "drotoljubac" (bokte, di izvučeš tu riječ? :toothy12: )
--- Kraj citata ---
Imam inspiraciju danas :icon_biggrin:
Osobno poznajem par murijaka,sadašnjih/bivših i ok sam si s njima,samo jedan je normalan,svi ostali nisu baš pošteni kaj sve rade,još se razno raznim tim pi*darijama i hvale,eto da ne ispadne da sam neki mrzitelj koji ih ne voli jer su ga ulovili u prekršaju ili radi sranja.
Znam da sam malo brutalno nastupil u vezi s tim al nemoj da se sekiraš :icon_thumright:
SrkiB94:
Ma sramota su ti kombiji velika,samo će ispaštati siromašni ljudi,kao da nitko ne bi htio imati uredan,registriran i osiguran auto ili motor.Po meni su puno veća opasnost oni koji jure brzinom 3 puta većom od ograničenja jer im to njihova skupa vozila dozvoljavaju i ova lova se trebala uložiti u presretače i ostala policijska vozila (civilni auti),ovo je stvarno glupo,pružit im sve,a oni da sjede i čekaju nekog jadnika koji s renaultom 4 vozi drva za ogrjev svojoj obitelji.
3alfa3:
--- Citat: SrkiB94 - 17 Prosinac, 2013, 15:25:19 ---Ma sramota su ti kombiji velika,samo će ispaštati siromašni ljudi,kao da nitko ne bi htio imati uredan,registriran i osiguran auto
--- Kraj citata ---
kako bi ovo trebalo shvatit? Nije mi jasno....
Ako sam dobro shvatio sto zelis rec, onda se nadam da ce te neki takav neregistriran i neosiguran razbit pa ti onda vidi kako ces do naknade za stetu. Dobit ces ju na kraju, al samo zato jer ce ti osiguranje od krivca to plati a onda njega sudski tjerat za novce. Ali kad to nebi bilo tako, opcija bi ti bila ganjat se po sudovima godinama (desetljecima) da dodjes do onog sto te pripada
Mala je kazna za vozit neosigurano i neregano vozilo - ja bi ih plijenio, presao i naplatio visestruko vecu kaznu
daRio:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Prosinac, 2013, 15:37:16 ---
kako bi ovo trebalo shvatit? Nije mi jasno....
Ako sam dobro shvatio sto zelis rec, onda se nadam da ce te neki takav neregistriran i neosiguran razbit pa ti onda vidi kako ces do naknade za stetu. Dobit ces ju na kraju, al samo zato jer ce ti osiguranje od krivca to plati a onda njega sudski tjerat za novce. Ali kad to nebi bilo tako, opcija bi ti bila ganjat se po sudovima godinama (desetljecima) da dodjes do onog sto te pripada
Mala je kazna za vozit neosigurano i neregano vozilo - ja bi ih plijenio, presao i naplatio visestruko vecu kaznu
--- Kraj citata ---
Kao i uvijek Alfa je u pravu. :icon_thumright:
Grubo je i teško je za reći,vremena su odvratna i ako nemaš za regu i benzin onda se ne vožiš,ako nemaš za kavu onda ne ulaziš u kafić i bezbroj takvih primjera.
Prioritet treba biti hrana i režije,preživljavanje a onda sve ostalo ali nama je vožnja autom važnija od drugih stvari i zato sam za još takvih kombija jer 20 god vozim registrirana vozila,ne samo jedno već i 2-3 rege u godini i kao što je Alfa rekao imao sam sudar sa neregistriranom budalom a ja u 7 mj starom autu plaćenom 158 000 kn koji je završio na deponiju nakon toga.
Pa ti budi protiv zakona i kombija ali ne zaboravi da kad nastradaš onda češ kukati kako te zakon ne štiti a sada protestiraš protiv provedbe zakona.
3alfa3:
Meni je ranih 90tih zenska u posudjenom autu (jer je njem bio na propravku jer ga je razbila par dana prije) napravila totalku. Naravno, auto kojeg je vozila je bio neosiguran. Dan danas nisam novce vidio
btw, stajao sam na crvenom semaforu i glupaca se zabila u mene sa 60 km/h i izgurala me kroz cijelo krizanje (palmoticeva u ZG, srednja traka na krizanju sa zelenim valom), a oko mene i lijevo i desno prazne trake koje idu u istom smjeru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju