Ostalo > Foto, video, music...

Koji tv uzeti ?

<< < (4/4)

VEPAR:
evo da vam bude lakše kod odabira
http://hdtelevizija.com/recenzije/plazma-lcd-televizori-monitori/
ima puno testova i odlićnih recenzija

jure vd:
znam samo da imam 2 plazme samsung 107.. stare skoro 10god.. i svaki savjet oko (ne) kupnje tih plazmi padaju u vodu..
plinovi,lampe..rok trajanja šta sve ne... plazme se ne gase i rade ko prvi dan...a ostali aparati okolo nje se mjenjaju i krepavaju
Samsung!  :headbang:

3alfa3:

--- Citat: jure vd - 04 Veljača, 2014, 16:09:10 ---znam samo da imam 2 plazme samsung 107.. stare skoro 10god.. i svaki savjet oko (ne) kupnje tih plazmi padaju u vodu..
plinovi,lampe..rok trajanja šta sve ne... plazme se ne gase i rade ko prvi dan...a ostali aparati okolo nje se mjenjaju i krepavaju

--- Kraj citata ---

Ma plazma kao tehnologija prikaza slike za video je jednostavno bolja.
Imam doma 2 plazme Panasonic i 2 LCD-a (plazme su 42 incha, a LCDi 32 incha)
LCD-e imam zato jer mi je bilo preskupo i neprakticno stavit plazme u bas sve sobe i svaki put kad ih gledam mi je muka u odnosu na plazmu  ;D

S tim da su plazme stare cca. 5 godina i nisu full HD nego HD Ready, a LCDi su full HD i stari niti godinu dana

jure vd:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Veljača, 2014, 16:22:14 ---
--- Citat: jure vd - 04 Veljača, 2014, 16:09:10 ---znam samo da imam 2 plazme samsung 107.. stare skoro 10god.. i svaki savjet oko (ne) kupnje tih plazmi padaju u vodu..

--- Kraj citata ---

Ma plazma kao tehnologija prikaza slike za video je jednostavno bolja.
Imam doma 2 plazme Panasonic i 2 LCD-a (plazme su 42 incha, a LCDi 32 incha)
LCD-e imam zato jer mi je bilo preskupo i neprakticno stavit plazme u bas sve sobe i svaki put kad ih gledam mi je muka u odnosu na plazmu  ;D

S tim da su plazme stare cca. 5 godina i nisu full HD nego HD Ready, a LCDi su full HD i stari niti godinu dana

--- Kraj citata ---
znam samo kad se to kupovalo i to u metrou a uz svaku plazmu je išao poklon mini bar od 40litara hehehe.. tisuću eura su bile svaka
..doduše tad je to sve bilo nova stvar  al jedino je plazma tad za razliku od lcd-a mogla realno prikazati crnu boju i oštrinu..
jednio šta grije ko pećica,uf   ;D

Infernus:
Dal netko zna zakaj se plazme ne rade u manjim veličinama, tj. u standardnim veličinama kompjuterskih monitora? (22, 24, 27...)
Puno mi je ugodnije gledat u plazmu zbog generalno tamnije slike, tamnije crne i svega toga kaj ide s tim, jednostavno ne umara oči. Rado bi si tak nekaj nabavil i za komp, a nema ih manjih od 100+ cm  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju